Εθνικιστικό παραλήρημα υπέρ των φονιάδων-δραπετών ομοεθνών τους σε δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας shekulli.com.al.
--> Διαβάστε την περίεργη στάση που κρατάει απέναντι στους κατά συρροή δολοφόνους η δημοσιογράφος Nikoleta Kovaçi:


"Ο θείος και ανιψιός εκτελούνται από την αστυνομία στην Ελλάδα μετά από αναζήτηση, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, είναι μια λειτουργία που δεν κρύβει το μίσος προς τους Αλβανούς και επιδιώκει να τους δαιμονοποιήσει στην ελληνική γνώμη. Η Ελληνική αστυνομία προσπαθεί να αμαυρώσει την εικόνα των Αλβανών μεταναστών και να δικαιολογηθεί η αύξηση της ρατσιστικής βίας στη γειτονική χώρα. Χθες το απόγευμα ήταν τελευταίο "αντίο" στο χωριό Lac Shullaz για τον Emir (Edison) Lika (Sinani) . Από την αλβανική πλευρά, δεν υπάρχει ακόμα μια επίσημη φωνή που μπορεί να μιλήσει για την εκτέλεση των Αλβανών, ενώ η ελληνική αστυνομία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρουσιάζουν την δολοφονία θείου και ανιψιού ως μια ασυνήθιστη επιτυχία της επιχείρησης για τη σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων. .

Χθες όλοι κάτοικοι του χωριού Shullaz συμμετείχαν στην κηδεία τους. Ο θείος και ανιψιός, 40χρόνων και ο άλλος 26 αντίστοιχα.Εκτελέστηκαν από την αστυνομία, το βράδυ της 2ας Ιουλίου. Από την περιοχή τους, οι πληροφορίες που έρχονται είναι ότι ο ανιψιός πήγε στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν σκοτωθεί. Φέρεται να είχε ορκιστεί να βοηθήσει στην απόδραση φίλων του από ελληνικές φυλακές , ενώ την περίοδο που υπήρχε διεθνής αναζήτηση εις βάρος του αυτός παρέμενε στο χωριό του!".

ΠΗΓΗ: elas-lyste.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top