Σκούρα τα πράγματα για έναν από τους εμβληματικούς Τζέιμς Μποντ της μεγάλης οθόνης που φαίνεται ότι "τσιμπήθηκε" από το μακρύ χέρι του νόμου…

 

 

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, στον σερ Σον Κόνερι (sir Sean Connery) και τη σύζυγό του, Μισελίν (Micheline) δόθηκαν έξι μήνες διορία για να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου, αλλιώς… χειροπέδες!

Το ζήτημα αφορά στην υπερπολυτελή έπαυλη του ζεύγους στη Μαρμπέγια και στον τρόπο με την οποία την απέκτησαν, καθώς γύρω από το συγκρότημα στο οποίο ανήκει φαίνεται ότι "πλέκεται" μια από τις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές απάτες όλων των εποχών.

Τρεχάματα με τον νόμο έχουν ο σερ Σον Κόνερι και η σύζυγός του, Μισελίν.

Οι Κόνερι είχαν το "Casa Malibu" στην περιοχή, όπου παραθέριζαν επί 20 χρόνια μέχρι το 1999 όταν και το πούλησαν.

Το κτίσμα γκρεμίστηκε και λίγα χρόνια αργότερα στο σημείο χτίστηκε ένα τετραώροφο σύμπλεγμα 72 υπερπολυτελών κατοικιών το οποίο εικάζεται ότι απέδωσε περισσότερα από £45 εκατομμύρια που όμως δεν δηλώθηκαν ποτέ στην εφορία.

Πληροφορίες θέλουν τον 82χρονο σκοτσέζο ηθοποιό και τη γαλλομαροκινή ζωγράφο σύζυγό του πρόθυμους να συνεργαστούν με τη δικαιοσύνη, ενώ η ανάκριση λέγεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στην Μπαρμπέγια, είτε στις Βερμούδες όπου οι Κόνερι ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

 

Womenonly

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top