Σφηνάκια με σπέpμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προσφέρει μια παμπ στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού.
-->


Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια της παμπ Green Man στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια.

Η ίδια είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά απόψε αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν περισσότεροι καθότι η Παρασκευή συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.

Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό το 2011, το παμπ Green Man πρόσφερε στους πελάτες του σφηνάκια με σπέpμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.

Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.

Το σπέpμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου.

Το σπέpμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.

Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith's Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.

0 comments:

Post a Comment

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top