Θα συμφωνήσετε ότι οι γυναίκες κάνουμε πολλά για την ομορφιά μας, που υπό άλλες συνθήκες ίσως να λέγαμε όχι.
--> Υπάρχει όμως ένα πράγμα που οι περισσότερες από εμάς δεν αισθανόμαστε και τόσο άνετα…Να βγάλουμε τα ρούχα μας! Αρκετές θεραπείες περιποίησης απαιτούν κάτι τέτοιο και για κάποιες πραγματικά αξίζει να τα βγάλουμε. Μάθετε περισσότερα.


Το μασάζ: όσο άβολο και να είναι, εάν δε βγάλετε εντελώς τα ρούχα σας στο μασάζ, τότε δε μπορείτε να χαλαρώσετε τελείως και δεύτερον δε θα μπορέσει ο χειροπράκτης να κάνει σωστά τις κινήσεις που χρειάζονται σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Έτσι και αλλιώς τα επίμαχα σημεία σκεπάζονται και ο επαγγελματίας ξέρει πολύ καλά πώς να σας αλλάξει μεριές χωρίς να αποκαλυφθούν.
Το χαμάμ: είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποτοξινώσετε την επιδερμίδα και το σώμα σας. θα πρέπει να μπείτε μέσα μόνο με μια πετσέτα στην οποία θα καθίσετε πάνω και καλό είναι να μη φορέσετε τίποτα για να είσαστε πιο άνετη και να αφεθείτε στη ζέστη και τον ατμό.
Η απολέπιση σώματος: μια από τις πιο πολυτελείς θεραπείες που μπορείτε να κάνετε σε ένα spa είναι το body scrub. Όχι μόνο απομακρύνει κάθε νεκρό κύτταρο της επιδερμίδας, αλλά αυξάνει παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος. Ένα head to toe body scrub απαιτεί να πετάξετε κάθε τι που φοράτε από πάνω σας…αλλά τα αποτελέσματα που θα έχετε στο σώμα σας, θα σας ανταμείψουν!
Η αποτρίχωση στο bikini: δε μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό…απλά πρέπει να το κάνετε, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τουλάχιστον θα χρειαστεί να βγάλετε τα ρούχα σας…μόνο από τη μέση και κάτω.
Το δερματολογικό σκανάρισμα: χωρίς αμφιβολία, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος να εντοπιστούν ύποπτες ελιές στο σώμα που μπορεί να εξελιχθούν σε κάποια κακοήθεια και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Έτσι όμως θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία σας και θα είσαστε πιο ξέγνοιαστη.
 
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top