Λίγες μόνο ώρες διήρκεσε η επίσκεψη του στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη και ο Γερμανός υπουργός

Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε πρόλαβε να αναστατώσει την πρωτεύουσα και να
δικαιώσει αυτούς που τον χαρακτηρίζουν έναν από τους πιο αντιπαθητικούς προσκεκλημένου της!.

Με αφορμή τα κινητικά του προβλήματα και τη δυσκολία στις μετακινήσεις του με το αναπηρικό καρότσι, στο υπουργείο Οικονομικών, κατασκευάστηκε ειδική ράμπα ενώ αντίστοιχη εργασία φαίνεται να έγινε και στο Μέγαρο Μάξιμο, όπου ο κ. Σόιμπλε έγινε δεκτός από τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο υπουργείο όπως προκύπτει από τη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, οι εργασίες κόστισαν ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 10.500 ευρώ (για την ακρίβεια 10.455 ευρώ).

Πρόκειται για βάψιμο της βοηθητικής εισόδου του κτιρίου επί της οδού Νίκης, καθώς και την κατασκευή ράμπας για το σκαλοπάτι της στοάς προς την οδό Νίκης και τον καθαρισμό των τοίχων της στοάς.

Αν αυτό το έξοδο είναι δικαιολογημένο, δεν ισχύει το ίδιο με την επιλογή του προκλητικά πολυτελούς γεύματός του πριν από την ομιλία στην εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο «Χίλτον».

Τι αποφάσισε να..τσιμπήσει ο Γερμανός;

Για πρώτο πιάτο καρδιές σαλατικών με γαρίδες και σολομό, ενώ για κυρίως πιάτο φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος σε κρούστα πιπεριού με πατάτες ντοφινουάζ σε σάλτσα από εστραγκόν.

Και όλα αυτά την ώρα που ο ελληνικός λαός, εξαιτίας της πολιτικής που επιβάλλουν, ο κ. Σόιμπλε και η χώρα του, δεινοπαθεί και με μεγάλη δυσκολία τα βγάζει πέρα, ενώ άλλοι τρώνε –κυριολεκτικά και μεταφορικά- με χρυσά κουτάλια.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top