Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 13χρονου αγοριού από τον ηλικιωμένο γείτονά του στις ΗΠΑ, είδε το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του...
76χρονου Τζον Χένρι Σπούνερ από το Μιλγουόκι, ο οποίος τελικά κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία του νεαρού Ντάριους Σίμονς.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το περσινό Μάιο, ωστόσο το αποκαλυπτικό υλικό που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 13χρονος νεαρός βγαίνει από το σπίτι του, παίρνει τον σκουπιδοντενεκέ στο σπίτι και ξαναβγαίνει.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ο 76χρονος να μπαίνει και αυτός στο δικό του σπίτι και στη συνέχεια να βγαίνει, κρατώντας ένα όπλο, και να απειλεί με αυτό το νεαρό.

Ο 13χρονος τρομαγμένος οπισθοχωρεί, ενώ ο 76χρονος προχωρά προς το μέρος του. 


Όταν φτάνουν στην είσοδο του σπιτιού του Σίμονς, οι δύο φαίνεται να συνομιλούν για λίγα λεπτά, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας κουνά το όπλο στον αέρα.

Κάποια στιγμή, το στρέφει προς το νεαρό και τον πυροβολεί στο στήθος. Ο Σίμονς τρέχει μακριά, αλλά τελικά ξεψυχά λίγα μέτρα παρακάτω.

Η μητέρα του νεαρού, Πατρίσια Λάρι, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Σπούνερ κατηγόρησε τον γιο της για κλοπή όπλων από το σπίτι του. 

Όπως ανέφερε, ο Σπούνερ είπε στον Σίμονς ότι θα του έδινε ένα μάθημα προτού τον πυροβολήσει.

Ο νεαρός πέθανε στα χέρια της του λίγα λεπτά αργότερα, ανέφερε η τραγική μητέρα. 

Σύμφωνα με το Associated Press, ο 76χρονος άνδρας παραδέχθηκε το έγκλημα, λέγοντας ότι ο Σίμονς και η οικογένειά του που έμειναν δίπλα του προκαλούσαν μόνο προβλήματα.

ΠΗΓΗ: nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top