Και η φαντασία έχει τα όρια της...
-->
Τη στιγμή εκείνη μια λάθος κίνηση ή φράση αρκούν για να σας την χαλάσουν. Μπορεί λοιπόν ο ερωτικός σας σύντροφος να είναι πολύ καλός στα πρoκαταρτικά και να έχει δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα. Όλα καλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς όμως μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των άντρων που δεν ξέρουν να κρατούν «κλειστό το στόμα τους» τη σωστή στιγμή.


Ιδού λοιπόν οι 5 απαγορευτικές ατάκες:

«Σ’αρέσει»: «Κουβέντα θα πιάσουμε γλυκέ μου;» Αν δεν της αρέσει θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο ή θα στο δείξει. Το να ρωτάς συνέχεια αν σ’ αρέσει αυτό ή εκείνο, λες και έχετε βγει για shopping δεν βοηθά.

«Τι σου κάνω…;»: Ανήκει στην ίδια κατηγορία με την παραπάνω φράση. Κι εδώ γνωρίζετε πολύ καλά τι κάνετε τι δεδομένη στιγμή. Η ερώτηση λοιπόν αυτή γεννά εύλογα την εξής απορία: «Συγνώμη, είσαι διχασμένη προσωπικότητα;» ή τελικά νιώθει ανασφάλεια και έχει ανάγκη από επιβεβαίωση.

«Μου θυμίζεις την πρώην μου»: Στο άκουσμα της ατάκας αυτής, καλό είναι να αποχωρήσετε και να τον αφήσετε να θυμάται δύο πρώην ολόιδιες.

«Είμαι ο πρώτος σου;»: Πιάσε μολύβι και χαρτί να ξεκινήσουμε τις προσθαφαιρέσεις. Δεν είναι δυνατόν να ρώτα τη στιγμή εκείνη για το παρελθόν, ενώ έπρεπε να επικεντρωθεί στο παρόν. Το να μπει στη διαδικασία αυτή πάει να πει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ανασφάλεια, ζήλια, ποιος ξέρει τι σκέφτεται; Καλό πάντως θα ήταν να κάνατε μερικές δεύτερες σκέψεις.

«Μέγεθος»: Υπάρχει πιθανότητα να σας ρωτήσει αν η φύση του έχει φερθεί γενναιόδωρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως απαντήστε του διπλωματικά, καθώς ότι και αν πείτε μπορεί να στραφεί εναντίον σας.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/07/5-e.html#ixzz2YB1G5Oxc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top