Έβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα! Ένας επιστάτης που προσελήφθη για τη φύλαξη πολύτιμου ουίσκι 100 ετών αξίας 100.000 δολαρίων έχει προβλήματα με το νόμο, καθώς


αντί να το φυλάξει το ήπιες μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ο 62χρονος Τζον Σάντερς πρόκειται να δικαστεί καθώς φέρεται να “ρούφηξε” 50 φιάλες από το ακριβό αλκοολούχο ποτό σε μια περίοδο 12 μηνών. Στον Σάντερς είχε ανατεθεί η προστασία του πολύτιμου προϊόντος ενώσο εργαζόταν ως επιστάτης σε ένα ιστορικό πανδοχείο του Πίτσμπεργκ σύμφωνα με την προκαταρκτική ακρόαση της υπόθεσης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Η ιδιοκτήτρια Πατρίσια Χιλ ανακάλυψε το πολύτιμο ουίσκι, κρυμμένο καλά λόγω της ποτοαπαγόρευσης, όταν αγόρασε το ιστορικό κτίριο. Ωστόσο, το Μάρτιο ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι στα μπουκάλια δεν είχε μείνει ούτε σταγόνα!


Μετά από επτά μήνες αστυνομικών ερευνών, η Χιλ κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην επιστάτη της, καθώς τα (άδεια) μπουκάλια ήταν γεμάτα με τo DNA του!

“Επρόκειτο για τέσσερα κιβώτια, 52 φιάλες, που παρήχθησαν από ένα παλιό αποστακτήριο εδώ στο Δήμο μας που έκλεισε πριν από πολλά χρόνια”, εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπεργκ Πριτς Μπάρι.

“Κάποιος από την οικογένεια στην οποία αρχικά ανήκε το κτίριο έκρυψε τα κιβώτια κάτω από μια εσωτερική σκάλα στο υπόγειο, την οποία περιτοίχισε, και μετά το οίκημα πέρασε από διάφορες οικογένειες. Η κυρία που είναι σήμερα ιδιοκτήτρια έκανε ανακαίνιση και το συνεργείο βρήκε το ουίσκι” πρόσθεσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπεργκ.
Ο Σάντερς, από την πλευρά του αρνείται ότι κατανάλωσε το αλκοόλ, και η βασική γραμμή υπεράσπισής του είναι ότι το “ουίσκι μάλλον εξατμίστηκε, και όντας τόσο παλιό, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν και καλό”... Η Χιλ σχεδίαζε να δωρίσει το ουίσκι σε ένα τοπικό μουσείο.

skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top