Μεγαλώνει κι άλλο ο αριθμός των οχημάτων που θα «πρωταγωνιστήσουν»
στην 4η συνέχεια των Transformers
--> , όπως η εντυπωσιακή Pagani Huayra, των 3,3 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα!

Επιπλέον «νέα μέλη» αποκτά η παρέα των Transformers από ότι φαίνεται, καθώς πέρα από τα δύο καινούργια supercars (Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse και Corvette Stingray), τα οποία θα «υποστηρίζουν» τη μεταμόρφωση του χαρακτήρα Optimus Prime, θα υπάρξει κι ένα Western Star semi (αναβαθμισμένο και κατάλληλα τροποποιημένο), για την απεικόνιση ενός φορτηγού.
Σήμερα μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι «ρόλο θα πάρει» κι ένα ακόμα ιταλικό supercar, η καινούργια έκδοση της Pagani Huayra, που αποδίδει 710 ίππους και έχει τελική τα 370 χλμ./ώρα. Παράλληλα θα εμφανιστεί κι ένα Chevrolet Sonic RS.
Όσον αφορά τον ήρωα Bumblebee, αξίζει να θυμηθούμε ότι στις τρεις προηγούμενες ταινίες απεικονίστηκε από την πέμπτη γενιά της Camaro, ως μέρος συμφωνίας της εταιρείας παραγωγής με τη General Motors. Στην τωρινή συνέχεια όμως, αποφασίστηκε να «μεταμορφώνεται» σε μια Chevrolet Camaro SS του 1967, ως μια πιο ρετρό πινελιά.

Εν όψει λοιπόν της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας (στις 27 Ιουνίου για την Αμερική), ο σκηνοθέτης της ταινίας Michael Bay ανακοίνωσε πως η 4η συνέχεια (και τελευταία δικιά του) θα είναι μια ταινία εξ ολοκλήρου καινούργια. Θα μεταφέρει την πλοκή τέσσερα χρόνια μετά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία. Από εκεί και πέρα η ταινία είναι επανασχεδιασμένη κι εμπλουτισμένη με νέα αυτοκίνητα, νέους ήρωες, καθώς και ολοκαίνουργιο καστ, που υπόσχονται ασταμάτητη δράση κι απίθανα εφέ, κατά το σκηνοθέτη.

Πηγή: autotriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top