Η Σοφία Βούλτεψη δεν σέβεται τους κανόνες αλλά ευτυχώς έχει αυτοσεβασμό.

-->
Ανήκει στο κυβερνών κόμμα, στην κλειστή ομάδα των βουλευτών που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια με σκοπό την προώθηση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, υποστηρίζει ένθερμα τις «απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» (βλέπε μνημόνια) και είναι «οπαδός» της τήρησης των νόμων… αλλά μόνο για τους πολίτες!

Ο λόγος για την κυρία Σοφία Βούλτεψη, που συχνά πυκνά κουνά το δάχτυλο στους πολίτες, αλλά η ίδια δεν φαίνεται να σέβεται τους κανόνες που έχουν οριστεί για την καλύτερη λειτουργία και προστασία της Δημοκρατίας.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με αφορμή τους «κουμπουροφόρους» βουλευτές που «έκοβαν» βόλτες εντός κοινοβουλίου με τα όπλα τους, αποφάσισε να περνά από έλεγχο όλους τους πολιτικούς. Μάλιστα, ο κύριος Μεϊμαράκης, είχε τονίσει ότι σε περίπτωση που αρνηθεί βουλευτής τον έλεγχο ή κατά τον έλεγχο βρεθεί όπλο το οποίο δεν παραδίδεται στους αστυνομικούς, θα τους «πετάει» ο ίδιος έξω!

Η κυρία Βούλτεψη, πέρασε από τις μαγνητικές πύλες, που πρόσφατα τοποθετήθηκαν στις εισόδους της Βουλής, αλλά αρνήθηκε να δώσει την τσάντα της για έλεγχο. Σύμφωνα με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι αυτή την εντολή έχει στο πλαίσιο των νέων μέτρων ελέγχου που έχουν ληφθεί, ενώ εκείνη του απάντησε «τότε να ξεϊσχύσουν τα μέτρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Βούλτεψη φέρεται να είπε σε συνομιλητές της ότι δεν οπλοφορεί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υφίσταται έλεγχο κάθε φορά.

«Εγώ μπαινοβγαίνω στη Βουλή δέκα φορές τη μέρα και δεν γίνεται κάθε φορά να περνάω από έλεγχο για να κάνει η Χρυσή Αυγή την πλάκα της», φέρεται να σχολίασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί, η κυρία Βούλτεψη, πήρε σβάρνα όλες τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές προσπαθώντας να μας πείσει ότι η άρνησή της ήταν μια πράξη αυτοσεβασμού… «Είναι θέμα αρχής και κοινής λογικής. Γιατί μπορεί να έχει γίνει μύλος και να είναι η Χρυσή Αυγή εδώ και να κάνει διάφορες τρέλες, αλλά δε θα χάσουμε και την λογική μας. Περνάς από ένα μηχάνημα με κρεμασμένη την τσάντα σου και χτυπάει. Άρα δεν ξέρουν αν αυτό που χτυπάει είναι πάνω σου, στην τσέπη σου, ή στην τσάντα σου. Και μετά σου ελέγχει την τσάντα αλλά δε σε ελέγχει πάνω σου».

«Ενήργησα για τον εαυτό μου και για την αξιοπρέπειά μου», σημείωσε και επεσήμανε: «Δεν έχω χάσει ακόμη τον αυτοσεβασμό μου».

Εν τω μεταξύ, η Χρυσή Αυγή σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει τα μέτρα ελέγχου και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την στάση των βουλευτών της, σχολίασε για το γεγονός: «Ο πρόεδρος της βουλής, που δήλωνε ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, γιατί δεν πέταξε έξω από τη Βουλή την αναιδέστατη και προκλητική νεοδημοκράτισα Βούλτεψη; Μήπως γιατί ανήκουν στο ίδιο κόμμα; Και γιατί δεν εκλήθη άμεσα ο φρούραρχος για να εφαρμόσει τον Κανονισμό; Τι περιείχε τελικά η τσάντα της Βούλτεψη και δεν έπρεπε να ελεγχθεί από τους αστυνομικούς; Να πάψει επιτέλους αυτό το αίσχος με τις βουλευτίνες της ΝΔ, που τη μία προσβάλουν αστυνομικούς και αρνούνται τους προβλεπόμενους ελέγχους και την άλλη προσέρχονται στην Ολομέλεια και στις επιτροπές σε κατάσταση μέθης», αναφέρεται.

kamarinia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top