ΥΛΙΚΑ:


1 χταπόδι βρασμένο
15 τοματίνια κομμένα στη μέση
Βαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο
Ελιές ροδέλα
Φρέσκο δυόσμο
Ρίγανη ξερή
Πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Φάβα μαγειρεμένη

Eκτέλεση  
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το χταπόδι και το αναμιγνύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τη φάβα) σε ένα μπόλ. Καλό είναι να παρασκευαστεί τουλάχιστον 3-4 ώρες προτού σερβιριστεί, έτσι ώστε να έχει προλάβει να μαριναριστεί.
Απλώνουμε σε ένα πιατάκι κρύα μαγειρεμένη φάβα και στο κέντρο  3-4 κουταλιές της σούπας μαριναρισμένο χταπόδι με τα υπόλοιπα υλικά.
Ντεκοράρουμε με μια μικρή φουντίτσα δυόσμο.
Tip: Το μαριναρισμένο χταπόδι διατηρείτε στο ψυγείο 5-6 ημέρες τουλάχιστον

 news.gr

0 comments:

Post a Comment

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top