Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προτιμούν να φορούν μια άβολη πάνα όλη μέρα από το
να πάνε απλά στην τουαλέτα.
-->

Όπως αναφέρουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, οι πάνες ενηλίκων έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών της χώρας, σύμφωνα με τις οποίες, φορώντας πάνες, γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο.

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Η Απόλυτη Μορφή Τεμπελιάς», το ιαπωνικό περιοδικό "SPA" περιγράφει τη νέα – αλλόκοτη για μερικούς, ενοχλητική για άλλους – τάση της "μόδας" που έχει κυριεύσει τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, η "αρρενοποίηση" των γυναικών έχει γίνει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα στην Ιαπωνία τον τελευταίο καιρό, καθώς οι στατιστικές δείχνουν, ότι όλο και περισσότερες γυναίκες δεν καθαρίζουν πλέον τα δωμάτιά τους όσο συχνά το έκαναν στο παρελθόν, ενώ αφήνουν τα εσώρουχά τους πεταμένα παντού σε όλο το σπίτι και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το σώμα τους.

Σε μία απόλυτη ένδειξη τεμπελιάς, ωστόσο, οι γυναίκες έχουν αρχίσει να φορούν πάνες προκειμένου να αποφύγουν τη χρήση της τουαλέτας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία 25χρονη Γιαπωνέζα, από την οποία πήρε συνέντευξη το περιοδικό και η οποία εργάζεται σε ένα γραφείο ακινήτων στο Τόκιο.

Σύμφωνα με την ίδια, τους τελευταίους 6 μήνες, φοράει πάνες ενηλίκων σχεδόν καθημερινά, προκειμένου να μπορεί να εργάζεται ανενόχλητη. Μάλιστα, όπως παραδέχεται η ίδια, τώρα πια μπορεί να... ουρήσει κανονικά την ώρα που εργάζεται, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει την εργασία της για να πάει στην τουαλέτα!

Η 25χρονη, ωστόσο, φρόντισε να καταστήσει σαφές, ότι φοράει πάνες μόνο όταν φοράει φούστες – καθώς διαγράφονται μέσα από το παντελόνι – και ότι δεν τις φοράει ποτέ όταν βρίσκεται με τον φίλο της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top