Για πρώτη φορά οι Έλληνες που ζουν ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη άκρη του κόσμου, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα του ελληνικού πολιτισμού διαδικτυακά μέσω του Public και της Amazon, ύστερα από την ανακοίνωση σχετικής πρωτοποριακής συνεργασίας.

-->
Με αυτό τον τρόπο θα έχουν πρόσβαση σε 50.000 τίτλους βιβλίων, cd και dvd με διαθεσιμότητα σε 37 χώρες.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτής της ευτυχούς σύμπραξης, εγκαινιάζεται για πρώτη φορά η δυνατότητα αναζήτησης με τη χρήση ελληνικής γραμματοσειράς στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου παγκόσμιου e-retailer.

Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε σχετικά και κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η ευτυχής σύμπραξη, παραβρέθηκαν η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου και η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλοι, οι οποίες εξήραν την προσπάθεια.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο CEO των καταστημάτων Public, Ρόμπυ Μπουρλάς, δήλωσε «Η συνεργασία των Public με την Amazon αποτελεί μία “out-of-the-box” επιχειρηματική πρακτική, όπου δύο εταιρείες που κατά τα φαινόμενα είναι ανταγωνιστικές ξεκινούν μία εμπορική συνεργασία. Την ώρα που η ελληνική αγορά προϊόντων πολιτισμού παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες, αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε 6 εκατ. και πλέον Έλληνες, δίνοντας μια θετική πνοή σε όλη την αλυσίδα της αγοράς όπως εκδότες, δισκογραφικές, δημιουργούς κλπ. Πιστεύω ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από τέτοιες καινοτόμες κινήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Ευχάριστα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε χαμένα κείμενα, πρωτότυπα βιβλία και αξέχαστες, για εκείνους, μουσικές.



 protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top