Έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια από το θάνατο του νεαρού ηθοποιού Heath Ledger τον οποίο όλοι θυμόμαστε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες “Brokeback Mountain” και “The Dark knight”, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση ουσιών το 2008.

-->
Η οικογένειά του προκειμένου να τιμήσει τον άτυχο ηθοποιό, δημιούργησε ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του οποίου τα κέρδη θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ίδια η αδελφή του Ledger, Elana Rosa, σχεδίασε το T-shirt χρησιμοποιώντας μία εικόνα του ηθοποιού να ποζάρει με ένα skateboard από μία φωτογράφιση που είχε γίνει παλιότερα στο Los Angeles, από τον φωτογράφο Ben Watts.

Ο φωτογράφος, μεγαλύτερος αδελφός της ηθοποιού Naomi Watts, θυμάται από εκείνη την ημέρα: « Ο Heath αγαπούσε το surfing και το skating οπότε ήξερα ότι θα απολάμβανε την συγκεκριμένη φωτογράφιση. Περάσαμε πολλές ώρες εκεί… η ώρα πέρναγε ευχάριστα γιατί κι οι δύο το απολαμβάναμε. Θεωρώ ότι εκείνη την ημέρα τράβηξα κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω τραβήξει ποτέ».

Τα κέρδη από τις πωλήσεις του t-shirt θα πάνε σ’ ένα τηλεμαραθώνιο του καναλιού 7 στην Αυστραλία και στο πρόγραμμα υποτροφίας «Heath Ledger», το οποίο βοηθάει νεαρούς Αυστραλούς ηθοποιούς οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην υποκριτική, ταξιδεύοντας στις Ην. Πολιτείες.
http://ysterografa.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top