Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στις φυλακές Τρικάλων
, από τις οποίες είχε επιχειρήσει πριν από λίγο καιρό να αποδράσει με ελικόπτερο ο Παναγιώτης Βλαστός. Από τις 20:30 άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η κατάσταση να παραμένει έκρυθμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, έχουν τραυματιστεί 2 φρουροί: πρόκειται για τον 37χρονο Μιχάλη Δημητρίου και τον 40χρονο Κώστα Καρρά. Ο δεύτερος μάλιστα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως να υπάρχει και τρίτος τραυματίας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν πρόκειται για κρατούμενο ή για φρουρό.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ο σοβαρότερα τραυματισμένος φρουρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, την ώρα που οι εσωτερικοί φρουροί κάνουν έκκληση για αίμα για τους τραυματίες.
f431be2e244677b27c6843a3d459415d_M.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα κρατούμενοι από την τρίτη πτέρυγα των φυλακών έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν την εξωτερική φρουρά. Πηγές αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Βλαστός είναι έγκλειστος στην Α’ πτέρυγα των φυλακών και δεν ήταν ανάμεσά τους.
383FD27258F40760C19206B83589E379.jpg

Ταυτόχρονα, έξω από τις φυλακές άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από ένα ή δύο αυτοκίνητα, προφανώς από συνεργούς κρατουμένων που επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν να αποδράσουν 4 - 5 Αλβανοί κρατούμενοι, ωστόσο, δεν είναι σαφές ακόμα εάν κάποιοι από τους κρατουμένους κατάφεραν να ξεφύγουν.
 Πηγή: φωτο από trikalaola, βίντεο από trikalanews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top