Δωρεάν Εκπαίδευση Πληροφορικής και Δωρεάν Πιστοποίηση ECDL για Νέους Ανέργους: Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που o Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής αναλαμβάνει και λαμβάνοντας υπόψη τις ...

 επιπτώσεις της ανεργίας ειδικά ανάμεσα στους νέους, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τα Εξεταστικά Κέντρα ECDL ανακοινώνουν το πιο πάνω έργο. Εκτιμούμε ότι το έργο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα κοινωνικής προσφοράς του είδους του που έχει αναληφθεί από ιδιωτικούς φορείς στην Κύπρο.

Το έργο έχει ως στόχο την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης σε νέους ανέργους για την απόκτηση δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τη δωρεάν συμμετοχή στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού και επαγγελματικού προσόντος ECDL – European Computer Driving Licence ώστε οι συμμετέχοντες να καταστούν πιο ανταγωνιστικοί και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για εξεύρεση εργασίας.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο κατάλογος ο οποίος θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τα προσφερόμενα προγράμματα ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι. Η ανάρτηση θα γίνει στη σελίδα http://anergoi.ecdlexams.com.cy/. Σημειώνεται ότι μετά τις 8 Μαρτίου 2013 όσα προγράμματα εκπαίδευσης δημιουργούνται θα εμφανίζονται αυτόματα στη σελίδα αυτή.

Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει στοιχεία όπως το όνομα του Κέντρου, την πόλη/ χωριό/ περιοχή, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τις ακριβείς μέρες και ώρες που θα προσφέρονται τα προγράμματα στο κάθε Κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, αφού ενημερωθούν από τον κατάλογο και αποφασίσουν σε ποιο Κέντρο τους βολεύει (με βάση τις δικές τους υποχρεώσεις/ανάγκες και τις διαθέσιμες μέρες εκπαίδευσης), θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο ECDL της επιλογής τους και να προσέλθουν προσωπικά προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα για τη διεκπεραίωση της εγγραφής τους.

Σημειώνεται ότι εγγραφές θα γίνονται με βάση τη σειρά προτεραιότητας δηλαδή τον χρόνο προσέλευσης για εγγραφή. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα σταματήσει να δέχεται εγγραφές μόλις συμπληρωθεί ο διαθέσιμος αριθμός θέσεων για το κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το Κέντρο έχει δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε ατόμου το οποίο, κατά την κρίση του, δεν πληροί τα ελάχιστα κριτήρια για συμμετοχή.

campuscy.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top