Ένας 45χρονος πιστός Χριστιανός αποκάλυψε ότι έχασε την παρθενιά του από μια 68χρονη σύμβουλο σεξ στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ αποκλειστικά για παρθένους!
-->

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «40-Year-Old Virgins» ακολούθησε τον Clive, έναν Βρετανό μηχανικό, την ώρα που μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να συναντήσει την Cheryl Cohen-Greene, μια σεξολόγο και αναπληρώτρια σεξουαλική σύντροφο, της οποίας το… έργο ήταν η έμπνευση για την ταινία «The Sessions», που πέρυσι βραβεύτηκε με Oscar και στην οποία πρωταγωνιστούσε η Helen Hunt.

Η Cohen-Greene, που είναι παντρεμένη με έναν «απίστευτο και πολύ υποστηρικτικό σύντροφο» και χρεώνει $300 κάθε δίωρη συνεδρία μαζί της, κάνει πολλά σεξουαλικά παιχνίδια με τον Clive, ο οποίος τις προηγούμενες 15 ημέρες είχε περάσει από σχετική σεξουαλική εκπαίδευση, μιας και δεν είχε έρθει ποτέ στη ζωή του σε επαφή με γυναίκα.

Τα έσοδα της Cohen-Greene φτάνουν τα $50.000 το χρόνο από τις θεραπείες αυτές που παρέχει στον Clive και σε άλλους πελάτες της και έχουν ως στόχο να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το φόβο της σεξουαλικής οικειότητας. Και όλο αυτό το περίεργο για τους περισσότερους θεραπευτικό της πρόγραμμα μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί από το βρετανικό Channel 4 την Πέμπτη.

Η ίδια, μιλώντας στη New York Post, εξήγησε ότι το 10% των πελατών της είναι ακαδημαϊκοί ή άνθρωποι που έχουν βάλει στην πρώτη θέση της ζωής τους την καριέρα τους και έχουν πρόβλημα στο να επικεντρωθούν σε κάποια ερωτική σχέση.

Μέσα τους λένε «Θεέ μου, δε θέλω να φανεί ότι δεν έχω εμπειρία», λέει εκείνη και συνεχίζει: «Αλλά τελικά λένε ‘Η ζωή είναι μικρή. Πρέπει να ξεκινήσω θεραπεία αναπλήρωσης».

Το ντοκιμαντέρ «40-Year-Old Virgins» ακολούθησε επίσης και την 29χρονη παρθένα Rosie, που ονειρεύεται το γάμο και τα παιδιά, αλλά δεν αντέχει ούτε στην ιδέα του να την αγγίξει ερωτικά κάποιος άντρας…

Η Rosie, που πιστεύει ότι οι άντρες μυρίζουν «κάτι ανάμεσα σε aftershave και ζαμπόν», φαίνεται στο ντοκιμαντέρ να δουλεύει με τον αναπληρωτή σύντροφό της, τον 55χρονο Gary, έναν πρώην επαγγελματία τενίστα που έγινε σύμβουλος.

Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να χάσει την… αγνότητά της και δηλώνει: «Αν θέλεις να γίνει η δουλειά, απευθύνσου σε έναν ειδικό».

Ο υπεύθυνος του Channel 4, Jay Hunt, δήλωσε για αυτό το… σεξουαλικό ντοκιμαντέρ: «Σου ζεσταίνει την καρδιά. Δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο. Μιλάνε με κάθε λεπτομέρεια για το τι είναι να μην έχεις ποτέ στη ζωή σου κάποια σεξουαλική επαφή με το αντίθετο φύλο».

Και μπορεί σε πολλούς αυτή η ιστορία να θυμίζει κάτι από την ταινία «Παρθένος ετών 40» που έκανε το κοινό να γελάσει, όμως τελικά φαίνεται ότι δεν είναι κάτι με το οποίο γελάνε οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Σήμερα, υπάρχουν 30… αναπληρωτές σεξουαλικοί σύντροφοι στην Αμερική που ανήκουν στην International Professional Surrogates Association.

Όσοι ενδιαφέρονται να μπούνε σε πρόγραμμα, πρέπει να περάσουν από μια εκπαίδευση διάρκειας δύο εβδομάδων, μετά από την οποία μπορούν να έρθουν σε επαφή με το δικό τους αναπληρωτή σύντροφο!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έχει μόνο θιασώτες, αλλά και πολέμιους που ισχυρίζονται ότι αυτοί οι ειδικοί δεν έχουν και πολύ μεγάλες διαφορές από τους επαγγελματίες εκδιδόμενους!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top