Στιγμές τρόμου έζησε ο γιατρός που έπιασαν όμηρο οι ληστές της Κοζάνης και ο οποίος μιλούσε στο τηλέφωνο τη στιγμή που οι δράστες τράβηξαν όπλο.


«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε» τον άκουσε να φωνάζει από την άκρη του ακουστικού η συνομιλήτριά του.

Αμέσως μετά η συνομιλία τερματίστηκε, καθώς το hands free του κινητού του τηλεφώνου από τα χέρια.

Ο 27χρονος οδοντογιατρός Κ.Κ. είχε ξεκινήσει το πρωί της περασμένης Παρασκευής από την Κοζάνη για τη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει ως λέκτορας στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.

Περνώντας από την Καστανιά Ημαθίας, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να σταματήσει για τσιγάρο.
Τότε εμφανίστηκαν μπροστά του οπλισμένοι οι δράστες. Στο βαν επέβαιναν εφτά από τους δράστες -ο όγδοος, ο Δημήτρης Πολίτης, είχε φύγει με το μετασκευασμένο σε ασθενοφόρο φορτηγάκι- και σχεδόν όλοι βγήκαν έξω κρατώντας όπλα στα χέρια.

«Ακολούθησέ μας και ήσυχα. Μην κάνεις καμία κίνηση να τηλεφωνήσεις, δεν θα σε πειράξουμε», φέρεται να του είπαν οι νεαροί και τον μετέφεραν στο βαν, όπου τον κράτησαν όμηρο.

Μαζί του επιβιβάστηκαν και οι τρεις οι οποίο συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι  άλλοι τέσσερις διέφυγαν με το τζιπ του γιατρού και καταζητούνται ακόμα.

Οι ληστές και απαγωγείς κράτησαν τον όμηρο μαζί τους, μέχρι τη στιγμή που τους συνέλαβαν.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν κατάλαβαν αρχικά ότι πρόκειται για όμηρο και πίστεψαν πως είναι ένας από τους δράστες με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες αλλά και να τον γρονθοκοπήσουν.

http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top