Η Cornelia Konrads κατασκευάζει με φυσικά υλικά (κυρίως πέτρες και ξύλα) δημιουργίες οι οποίες αποκολώνται από το έδαφος και δημιουργούν μια εντυπωσιακή αίσθηση έλλειψης της βαρύτητας.

Θαυμάστε ορισμένες από τις δουλειές της στις παρακάτω φωτογραφίες!

Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 2 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 1 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 3 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 4 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 5 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 6 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 7 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 8 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 9 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 10 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!
Parakseno.gr : Cornelia Konrads Floating Outdoor Sculptures 11 Κατασκευές που αποκολλώνται από το έδαφος και αψηφούν τη βαρύτητα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top