Ασύνδετος, χωρίς αγωνιστικό πλάνο και διάθεση ο Παναθηναϊκός…απέσπασε ισοπαλία από τον εξαιρετικά στημένο και μαχητικό Πανθρακικό, ο οποίος απάντησε στο γκολ του Τοτσέ με τον Παπαδόπουλο.


--> Ο εμφύλιος στην πράσινη κερκίδα ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα. Μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού» αποδοκίμαζε σε κάθε ευκαιρία τον Λουκά Βύντρα αλλά και τους Σπυρόπουλο και Μπουμσόνγκ και ο εκνευρισμός στο χορτάρι ήταν εμφανής.

Η έλλειψη αγωνιστικού πλάνου στο παιχνίδι των “πράσινων” μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τον οποιοδήποτε χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις. Πολλά λάθη στον άξονα και αδυναμία να διασπαστεί η άριστα στημένη αμυντική γραμμή των ποδοσφαιριστών του Παύλου Δερμιτζάκη.

Οι “πράσινοι”…κατάφεραν να σπαταλήσουν ένα ολόκληρο ημίχρονο έχοντας δημιουργήσει μόνο μία κλασική ευκαιρία. Στο 18’ ο Τοτσέ βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο από πλάγια θέση, γύρισε στο σημείο του πέναλτι, όμως ο Ζέκα σχεδόν ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Πανθρακικός είχε θυμίσει στον αντίπαλό του το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει με τις μαγικές ενέργειες του Βαϊρουά και την ταχύτητα του Παπαδόπουλου, όταν ο επιθετικός από την Ταϊτή υποχρέωσε τον Ορέστη Καρνέζη σε δύσκολη και εντυπωσιακή απόκρουση.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Βαϊρουά από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ζέκα όμως ο διαιτητής Δελφικής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν…καρμπόν με αυτό του πρώτου. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 64’ για να καταγραφεί η πρώτη απειλή του «τριφυλλιού» προς την εστία του Κουτσόπουλου. Εξαιρετική χαμηλή σέντρα του Ζέκα απότα δεξιά, μόλις άουτ η κεφαλιά από τον Τοτσέ.

Η…προσωρινή λύτρωση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 74’ όταν μίλησε το “δολοφονικό” ένστικτο του Τοτσέ. Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζέκα μέσα στην περιοχή και με απίστευτο σουτ στην κίνηση έδωσε λόγο στους οπαδούς της ομάδας του Φάμπρι να ξεχάσουν για λίγο τις αποδοκιμασίες.

Όμως, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πλήγωσε την παλιά του ομάδα και επανέφερε την γκρίνια τόσο στην εξέδρα όσο και στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Χρήστου σέντραρε από τα δεξιά, ο Καρνέζης έκανε άστοχη έξοδο και ο “Παπ” με κεφαλιά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του ματς ο Φάμπρι, ο οποίος αφού τα “έχωσε” στους παίκτες δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

greekradar.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top