Σε ένα γεγονός που καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το ...

οικονομικό αδιέξοδο που υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλεται η 20λεπτη καθυστέρηση της έναρξης του αποψινού αγώνα με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00, εντούτοις οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου καθώς και ο τηλεθεατές απορούσαν γιατί οι δυο ομάδες και το διαιτητικό τρίο δεν είχε βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξήγηση δόθηκε λίγο αργότερα, με την επίσημη ΑΕΚ να αρκείται στο ότι «είναι διαδικαστικό το θέμα...»

Όπως έγινε γνωστό η αδυναμία των ανθρώπων της «Ένωσης» να καταβάλουν το ποσό των 2.600 ευρώ στον διαιτητή Μιχάλη Βοσκάκη, χρήματα τα οποία αποτελούν την αμοιβή και τα έξοδα του ιδίου και των τριών βοηθών του, ήταν η αιτία της 20λεπτης καθυστέρησης.

Εν τέλει η λύση βρέθηκε από κάποιον παράγοντα, ο οποίος δέχθηκε να καταβάλει το παραπάνω ποσό μέσω… πιστωτικής κάρτας κι έτσι ο διαιτητής από το Ρέθυμνο ξεκίνησε τελικά το παιχνίδι 20 λεπτά μετά την κανονική ώρα έναρξής του.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ επισημαίνει ότι δεν ήταν δική της ευθύνη το ότι δεν είχε πληρωθεί ο διαιτητής. 

Πιο συγκεκριμένα στην Ένωση ισχυρίζονται ότι ο κύριος Μπόβαλης είχε τα λεφτά, αλλά ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ είχε καθυστερήσει στην κίνηση και δεν μπορούσαν να δοθούν τα χρήματα, καθώς αυτό απαιτεί ο κανονισμός.

http://24wro.blogspot.com/2012/12/2600.html#ixzz2FdA6MVEV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top