Μπορεί να είναι μητέρα 2 παιδιών, αλλά τίποτα στο κορμί της δεν μαρτυρά κάτι τέτοιο..
Η Gwyneth Paltrow είναι μία από τις ελάχιστες star του Hollywood που κατά γενική ομολογία έχει σταματήσει το χρόνο! Και μάλιστα, έχει καταφέρει στα 40 της να είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και καλλίγραμμη σε σχέση με τις αρχές της καριέρας της.

Αν νομίζετε ότι όλα οφείλονται σε μία καλή νεράιδα που της χάρισε απλόχερα ομορφιά και λάμψη, είστε γελασμένες. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι προσέχει υπερβολικά τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά, ώστε πλέον να έχει καταφέρει, από το κοκκαλιάρικο κορίτσι που ήταν, να έιναι πλέον μία καλλίγραμμη ποθητή γυναίκα.

Η Gwyneth λοιπόν, μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά της, για να παίρνουμε όλες τα... παραδείγματά μας!
Η ίδια έχει δηλώσει άπειρες φορές ότι ποτέ της δεν πίστευε ότι θα έφτιαχνε ένα αξιοπρόσεκτο κορμί.

Ήταν πολύ αδύνατη από την μέση και πάνω, ενώ ο πισινός, τα πόδια και οι γλουτοί της ήταν χαλαροί και κακοσχηματισμένοι.

Όλα λοιπόν τα οφείλει στην personal trainer της η οποία με το πρόγραμμα που της έφτιαξε μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το σώμα της.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν κάνει 45 λεπτά αερόβιας γυμναστικής 5 φορές την εβδομάδα, ενώ προσπαθεί να κάνει και 45 λεπτά προπόνηση μυικής ενδυνάμωσης που τονώνει, ευθυγραμμίζει και μακραίνει τους μυς. Αν μάλιστα, προετοιμάζεται για κάποια συγκεκριμένη εμφάνιση, ή απλά εχει φάει αρκετά τον τελευταίο καιρό, κάνει προπόνηση 2 ώρες την ημέρα, 6 μέρες την εβδομάδα για 2 εβδομάδες!

Όσον αφορά στη διατροφή της, η Gwyneth λατρεύει το φαγητό και δεν μπορεί να το κόψει για κανένα λόγο. Όταν θέλει να χάσει κιλά απλώς καταναλώνει λιγότερα ζυμαρικά, ψωμί και πατάτες ενώ πίνει πράσινους χυμούς και τρώει σαλάτες για τρεις ημέρες.
Για σνακ, συνήθως προτιμάει νερό καρύδας ή χυμό με κάλε, χυμό λεμονιού, νερό και νέκταρ αγαύης.
Πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top