Είχε γίνει διάσημος ακριβώς τριάντα χρόνια πριν, το 1982, στον ρόλο του πολεμιστή...
«Κόναν του Βάρβαρου» στην ομώνυμη ταινία του Τζον Μίλιους. Τώρα, ο 65χρονος πλέον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζεται να ενδυθεί εκ νέου ζώνες, σπαθιά και άλλα αξεσουάρ για να υποδυθεί τον θρυλικό ρόλο για τρίτη φορά.

Η διαφορά είναι πως η νέα ταινία που ετοιμάζεται, με τίτλο «Ο Θρύλος του Κόναν» και ορίζοντα κυκλοφορίας το 2014, θα είναι απευθείας συνέχεια του πρώτου «Κόναν» του ’82 και όχι του ομολογουμένως κατώτερου σίκουελ του 1984.

Δεν θα έχει επίσης καμία σχέση με το reboot του «Κόναν» που βγήκε πέρυσι στις αίθουσες.

Ο «Σβαρτς» δεν είναι ο μόνος παλαίμαχος που επιστρέφει τα τελευταία χρόνια σε ρόλους που τον ανέδειξαν. Το είχε κάνει πριν έξι χρόνια ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τον έκτο «Ρόκι», πριν τέσσερα χρόνια ο Χάρισον Φορντ με τον τέταρτο «Ιντιάνα Τζόουνς», ενώ για του χρόνου ετοιμάζονται το πέμπτο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» με τον Μπρους Γουίλις και το τέταρτο «Μαντ Μαξ» με τον Μελ Γκίμπσον.

Στην «καρέκλα» της παραγωγής (και ίσως και του σεναρίου) του νέου «Κόναν» θα κάτσει ο Κρις Μόργκαν, που δεν έχει ακριβώς και τα καλύτερα εύσημα, αφού το πικ της καριέρας του υπήρξε η εμπορικά επιτυχημένη αλλά κατά τα άλλα μέτρια σειρά ταινιών δράσης «Οι μαχητές των δρόμων»…

athensvoice.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top