Μια άκρως ειλικρινή δήλωση για την εμπλοκή της στην πολιτική έκανε η Βάνα Μπάρμπα...
καλεσμένη στην εκπομπή fthis του ANT1. Ταυτόχρονα, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την μοναχοκόρη της, Φαίδρα- Λάουρα.

Η πρόσφατη υποψηφιότητά της με το κόμμα του ΛΑ.ΟΣ στάθηκε αφορμή για να γίνει μια άκρως αποκαλυπτική δήλωση δια στόματος Βάνας Μπάρμα, στη νέα εκπομπή του ANT1 με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χαρακτηρίζοντας "τελείως ανίκανους" αλλά και "'άχρηστους" τους πολιτικούς, η ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της αναφερόμενη στον κλάδο: "Είναι τρεις που αξίζουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον… Καιάδα. Η δική μου εμπλοκή έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά", είπε με ειλικρίνεια μπροστά στην κάμερα.
"Δυστυχώς, έχουμε τελείως ανίκανους πολιτικούς. Άχρηστους! Είναι τρεις που αξίζουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον… Καιάδα"

Συνεχίζοντας, η Βάνα παραδέχτηκε ότι.. έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λένε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "Θα μου πεις 'αν είχες βγει τώρα και είχες μπει στη Βουλή, θα τα έλεγες αυτά;' Πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα”.
"Η δική μου εμπλοκή έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Ήταν λάθος έτσι όπως έγινε"

Αλλάζοντας το κλίμα της συζήτησης, η Βάνα μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει (και) προσωπική της ζωή, αλλά και για την μοναχοκόρη της, Φαίδρα- Λάουρα. "Κάποια πράγματα θα τα άλλαζα. Είναι επιλογή να μεγαλώνω μόνη μου ένα παιδί, είμαι ίσως δειλή, ίσως δεν μπορούσα να μείνω σε μια σχέση. Γάμο δεν έκανα ποτέ και ούτε θα κάνω. Απ’ την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ!" κατέληξε.

cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top