Τείνει να κλέψει την δόξα του ξακουστού χταποδιού του Mundial της Γερμανίας, Πολ!
Ο λόγος για τον Φρεντ. Ο Φρεντ λοιπόν είναι ένα κουνάβι που προέβλεψε χθες και τη νίκη της Δανίας επί της Ολλανδίας, αλλά και της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας! Τρία ζώα λοιπόν προσπαθούν να κλέψουν την δόξα του Πολ.

Εκτός του Φρεντ υπάρχει η Τσίτα που είναι ελέφαντας και κατοικεί στον ζωολογικό κήπο της Κρακοβίας κι ο Φούντικ το γουρούνι που βρίσκεται στο Κίεβο.
Ο Φρεντ λοιπόν ζερι στον ζωολογικό κήπο του Χαρκόβου. Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί υπάρχει κουνάβι στο Χάρκοβο, ωστόσο, υπάρχει εξήγηση καθώς αυτό είναι το προσωνύμιο των οπαδών της Μέταλιστ!
Πέρυσι, οι οπαδοί υιοθέτησαν ένα κουνάβι στον ζωολογικό κήπο και το έκαναν μασκότ τους. Ένα ειδικά διαμορφωμένο κλουβί φτιάχτηκε για το ζωάκι κι έπειτα από ψηφοφορία πήρε το όνομα Χόρχε!
Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά του Φρεντ να μπει στο πάνθεον του ποδοσφαίρου. Το τρίχρονο ζώο εκπαιδεύτηκε από τρεις νεαρούς φυσιολόγους του ζωολογικού κήπου, ο οποίος είναι ο παλαιότερος της Ουκρανίας και χρονολογείται στο 1896! Την παραμονή της έναρξης του Euro η διοίκηση του ζωολογικού κήπου, αποφάσισε να του αναθέσει τον ρόλο του μάντη!
Την Παρασκευή λοιπόν που έγινε η πρεμιέρα του τουρνουά ο μαλλιαρός μάντης ξεκίνησε να κάνει τις προβλέψεις! Για αρκετά λεπτά μύριζε φρέσκο βοδινό κρέας σε δυο διαφορετικά μπολ, τα οποία είχαν τοποθετηθεί κοντά στις σημαίες της Πολωνίας και της Ελλάδας. Η άρνησή του να φάει από οποιοδήποτε μπολ σήμαινε το ένα και εξής! Την ισοπαλία!
Η πρόβλεψή του για το Κροατία-Ρωσία απογοήτευσε όμως ο Φρεντ έκανε ρελάνς χθες και μάντεψε και τα δυο αποτελέσματα του Β' Ομίλου!
Πηγή: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top