Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το καθεστώς των μεταγραφών για τις έξι ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση άφησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Πολλές οι διαρροές στη ψηφοφορία για την έγκριση του διοικητικού απολογισμού. Η απάντησή του προέδρου της ΕΠΟ στη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού.

Ανοιχτό άφησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος το ενδεχόμενο να αλλάξει το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών (για ποδοσφαιριστές άνω των 22 ετών) για τις 6 ομάδες που δεν έλαβαν άδεια.
«Όλοι βοήθησαν για να μειωθούν οι ποινές και η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ. Αν ίσχυαν οι περσινοί κανονισμοί θα έπεφτε όλη η Ελλάδα. Ίσως και να αλλάξει το θέμα με τις μεταγραφές. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει σε κάποιο σημείο. Αυτό εύχομαι κι εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ. Παράλληλα, σχολίασε τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού:
«Δεν επηρεάζω κανέναν και δεν μιλάω με Επιτροπές. Δεν είμαι ηλίθιος για να επηρεάσω μόνο υπέρ μιας ομάδας. Γιατί να μην κάνω το ίδιο για όλες προκειμένου να πάρουν άδεια;»
Πάντως, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στη ψηφοφορία του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ, εκφράστηκε εντόνως η δυσαρέσκεια της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αφού μπορεί ο απολογισμός να εγκρίθηκε, αυτό όμως έγινε με μεγάλες διαρροές. Συγκεκριμένα, 32 ενώσεις ψήφισαν υπέρ, 14 κατά, 9 «παρών», ενώ υπήρξαν και 2 διαρροές.
Αν μη τι άλλο αυτό σημαίνει πολλά ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να φαίνεται πως χάνει μεγάλη από τη δύναμή του.
Οσον αφορά στην υπόθεση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για αποκατάσταση των δύο ομάδων και επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες: «Δεν θα αναφερθώ στο ιστορικό της υπόθεσης διότι δεν τιμά τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάνατε αγωγές, πήγατε στο CAS, αλλά χάσατε σε όλα τα δικαστήρια. Εγώ τους γύρισα και τα έξοδα πίσω. Δεν πήρα ούτε αυτά που πλήρωσα. Έγιναν τεράστια λάθη από όλους μας. Πιστεύω όμως, πως αυτό πρέπει να αποκατασταθεί. Να γίνει μια εμβόλιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ για να δώσει άδεια σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εγώ είμαι μαζί τους. Μόλις μας έρθει πως το μετοχολόγιο είναι εντάξει, θα βρούμε λύση νόμιμη ή έστω νομότυπη. Πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση και αυτό θα γίνει όσο περνάει από το χέρι μου».
«Επίθεση» από Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου
Οξύτατες επιθέσεις από τους προέδρους της ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, Νίκο Τζώρτζογλου και Βασίλη Χατζηαποστόλου, δέχτηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
«Στην τελευταία ΓΣ της τετραετίας που θα είναι και ένα exit poll ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, στα κυριότερα θέματα δεν άκουσα λέξη», ανέφερε ο Νίκος Τζώρτζογλου και πρόσθεσε: «Παίρνατε εντολές από φερόμενη Μαφία και τον αρχηγό της Αχιλλέα Μπέο. Κάνατε ή δεν τα κάνατε; Είναι ψέματα; Στα στημένα ποια τιμωρία είδατε; Είδατε ίση μεταχείριση στις ομάδες; Αυτό που έπαθε ο Ηρακλής το έπαθαν άλλες ομάδες; Έχετε ανάστημα δυσανάλογο με τη διοίκηση σας κ. Πιλάβιε. Δεν λέω ότι δεν είστε έντιμος, αλλά είστε λίγος και ανίκανος. Δεν γίνεται να μην παίρνουν άδειες ορισμένες ομάδες και κάποιοι άλλοι λόγω ονόματος να πάρουν άδεια! Φτάσαμε το παρασκήνιο να καθορίζει το προσκήνιο! Γιατί έγιναν αυτές οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και γιατί είστε ακόμα πρόεδρος όταν ήσασταν συνομιλητής της Μαφίας;».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top