Εντός της εβδομάδας τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό όσο αφορά το μέλλον του στην Ευρώπη.


Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΠΑΟ θα έχουν ενημέρωση από την UEFA για το αν θα τιμωρηθεί για την Ευρώπη ή όχι. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα αποφύγουν την τιμωρία, επειδή έχουν αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους ως τις 30/09/11, αλλά και εξαιτίας του «καλού ονόματος» που έχει η ομάδα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Όσο για την αδειοδότηση, υπάρχει ανησυχία όσο δεν βρίσκεται  λύση στο οικονομικό.

Αν τελικά βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει όνειρα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον πάρει μέσω των πλέι οφ το εισιτήριο για τους γύρους των μη πρωταθλητών. Αν τα καταφέρει  τότε το «τριφύλλι» κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ισχυρό και στις δυο κληρώσεις των προκριματικών.

Από τους 15 που για την ώρα μπαίνουν στα προκριματικά ο Παναθηναϊκός έχει τον 3ο καλύτερο συντελεστή. Θα παραμείνει ισχυρός, αν δε βγει 2η στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα πρέπει επίσης να μη βγει 3η η Λιόν στη Γαλλία και να παραμείνει 3η στην Ισπανία η Βαλένθια ώστε να μην πέσει στα προκριματικά.

Η άνοδος της Νιουκάστλ στην 4η θέση της Πρέμιερ και η πτώση της Τότεναμ ευνοεί ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό, που ανεβαίνει κι άλλο στη σχετική λίστα.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top