Ικανοποιημένος με την επιλογή του να παραμείνει στις τάξεις της McLaren δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον, που παρά την επιθυμία της Ferrari να τον αποκτήσει στο παρελθόν, θεωρώντας τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα, ο ίδιος δείχνει χαρούμενος με την τελική του απόφαση.


Ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα για το  φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της McLaren, ανατρέποντας τα προγνωστικά που τη θέλουν να είναι ομάδα χωρίς ζήλο και ενθουσιασμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Έχουμε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην ομάδα, παρότι ο κόσμος πιστεύει πως πρόκειται για μία ψυχρή, γκρίζα ομάδα».

Ο Βρετανός πιλότος έδειξε εντυπωσιασμένος από το πάθος της ομάδας του, συγκρίνοντας το με το αντίστοιχο της Ferrari, χωρίς να υπερτερεί κατά τον ίδιο, καθώς εκτός από την ιστορία της McLaren και την παράδοση της στην άριστη κατασκευή μονοθεσίων, υπάρχει έντονη φιλοδοξία και δίψα για επιτυχίες, σύμφωνα με τα λόγια του 32χρονου πιλότου.

«Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει το μέλλον, δεν μπορώ να δεσμευτώ για μία ζωή αλλά σίγουρα θα μείνω εδώ τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Μπάτον, έχοντας υπογράψει ήδη νέο, πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα των ασημί.

Λίγες μέρες απομένουν ως τον επόμενο αγώνα στη Σαγκάη και οι επιδόσεις που μέχρι τώρα καταγράφηκαν, δημιουργούν προσδοκίες για ένα αμφίρροπο θέαμα.

Σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν, λόγω της δυναμικής και των υπολοίπων πιλότων, ωστόσο ο Βρετανός είναι βέβαιο πως έχει εκτός των άλλων και το ψυχολογικό προβάδισμα της πρώτης νίκης με το μέρος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top