Ο Todd "Dan Druff" Witteles κάτοχος χρυσού βραχιολιού από WSOP παρουσίασε ένα καινούριο site που σκοπό έχει να κρατήσει τους απατεώνες μακριά από τα τραπέζια του πόκερ.
Ο ίδιος ήταν ένας από τους παίχτες που είχαν θύμα του σκανδάλου των superusers της Ultimate Bet/Absolute Poker χάνοντας μεγάλο μέρος των χρημάτων του από τον ύποπτο παίχτη Greycat.
Το site ονομάζεται PokerFraudAlert.com και περιέχει μεταξύ άλλων το blog του Dan Druff αλλά και forum στο οποίο οι χρήστες μπορούν να μιλάνε για τους απατεώνες του πόκερ καθώς και για τρόπους με τους οποίους μπορούν να τους αποφύγουν ή να τους απομακρύνουν από τα τραπέζια.
Ο ίδιος ο Witteles μιλώντας για το site αναφέρει: «Γιατί το ξεκίνησα; Επειδή αγαπώ το πόκερ και μισώ τα καθάρματα και τους εγκληματίες. Πριν το “μπαμ” του 2003 η κοινότητα του πόκερ ήταν μικρή και οι απατεωνιές γινόντουσαν από λίγους αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Το πόκερ έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση και ο τεράστιος αριθμός χρημάτων που παίζονται έχουν προσελκύσει πολλούς από τους κορυφαίους απατεώνες της κοινωνίας»

http://www.pokerlobby.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top