Μεγάλο παιχνίδι χθες το βράδυ στο Τορίνο, όπου η Μίλαν μπόρεσε και πήγε το παιχνίδι στην παράταση αλλά ένα πανέμορφο γκολ του Vucinic στο 96ο λεπτό, έστειλε την Γιουβέντους στον τελικό.
Ο Μαυροβούνιος με το χθεσινό του γκολ και την super εμφάνιση του στην Φλωρεντία απάντησε στις κακές κριτικές των δημοσιογράφων για τις τελευταίες του εμφανίσεις. Στον τελικό η Γιουβέντους θα περιμένει μια εκ των Σιένα και Νάπολι που αναμετρώνται σήμερα το βράδυ στο San Paolo. Αν και η Σιένα έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, η Νάπολι έχει και την κλάση αλλά και την φόρμα για να βρίσκεται αυτή στον τελικό του Olimpico τον Μάϊο.


146. ΝΑΠΟΛΙ-ΣΙΕΝΑ

Τετάρτη 21/03 (21:45)- San Paolo
ΝΑΠΟΛΙ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει την Ουντινέζε στην μάχη για την έξοδο στο Champions League, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, με απόντες τους Lavezzi και Maggio, είχε κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μάλιστα ένα γκολ του Di Natale έφερε το σκορ στο 2-0 και χρειάστηκε η αποβολή του Fabbrini για να αντιδράσει. Έκλεισε την Ουντινέζε στα καρέ της, έχασε πέναλτι με τον Cavani στο 75΄ αλλά στην συνέχεια έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ του ίδιου κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε 5 λεπτά και αν δεν απέκρουε εντυπωσιακά ο Handanovic το σουτ του Zuniga στο 90΄ θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Friuli. Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Walter Mazzarri δήλωσε: ''Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο καθώς η Σιένα παίζει για δύο αποτελέσματα. Δεν πρέπει να εκτεθούμε στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της, αλλά να ψάξουμε με προσοχή τα γκολ που θα μας στείλουν στον τελικό. Θέλω πολύ να κατακτήσουμε το Coppa Italia, το έχω χάσει με την Σαμπντόρια στα πέναλτι αλλά το συναίσθημα να φτάνεις στον τελικό αποκλείοντας ομάδες όπως η Ίντερ είναι απλά υπέροχο''. Με την επιστροφή των Lavezzi και Maggio θα έχει στην διάθεση του  όλους τους παίχτες του αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει.

ΣΙΕΝΑ: Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε πλέον η Σιένα γιατί με την ήττα της απέναντι στην Νοβάρα μέσα στην έδρα της με σκορ 2-0,  καθώς έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια είναι και τυχερή καθώς η Λέτσε πέτυχε να κερδίσει την Παλέρμο, οπότε η διαφορά της είναι προς το παρόν στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η απουσία του πρώτου της σκόρερ Calaio ήταν εμφανής, ενώ και ο αντικαταστάτης του Matias Destro έχασε το παιχνίδι με πρόβλημα στην προθέρμανση. Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την άμυνα της Νοβάρα, ενώ δέχτηκε και δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει καθόλου. Ίσως λοιπόν το μυαλό της να είναι στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Κίεβο στο πρωτάθλημα αλλά ο τεχνικός της Giuseppe Sannino διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν θέλει το ''παραμύθι'' της πορείας της στο Coppa Italia να τελειώσει: ''Πιστεύω στην ομάδα και έχουμε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Στα προηγούμενα παιχνίδια μας απέναντι στην Νάπολι καταφέραμε να την περιορίσουμε, αυτό θα προσπαθήσουμε και σήμερα.'' Ο γεννημένος στην Νάπολι τεχνικός αντιμετωπίζει πολλές απουσίες σήμερα, καθώς θα λείπουν ο τιμωρημένος Grossi (12/1) και οι τραυματίες Calaio (25/11), Destro (20/5), De Agostino (18/2) και Bolzoni (11/1).

Πρόβλεψη: Καλά μας τα λέει ο τεχνικός της Σιένα Sannino, δεν νομίζω όμως ότι η Νάπολι θα αφήσει την ευκαιρία για ένα τίτλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτη. Λίγο οι σημαντικές απουσίες της ομάδας του, λίγο η ερχόμενη σημαντική αναμέτρηση με την Κίεβο στο πρωτάθλημα αλλά και η δίψα στην Νάπολι για έναν τίτλο μετά από χρόνια  και η πρόκριση θα είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του. Παρόλη λοιπόν την κούραση των παιχτών του Mazzarri από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Καμπιονάτο και Champions League, εύκολα ή δύσκολα η Νάπολι θα επικρατήσει αλλά το 1,20 του άσσου είναι πολύ μικρό. Στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν βλέπω στο παιχνίδι, ίσως προκύψει κάτι καλό στο live.

Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το Στοίχημα θέλει προσωπική μελέτη!

neverbetalone.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top