Εγγύηση ύψους $20.000 καλείται να πληρώσει ένας οξύθυμος παίχτης πόκερ που επιτέθηκε σε dealers και αστυνομικούς γιατί έχασε ένα χέρι που πίστευε πως έπρεπε να κερδίσει.

Όλα εξελίχτηκαν στο Sands Casino Resort στην Βηθλεέμ, όπου ο 49χρονος Manuel Chang από το New Jersey διασκέδαζε πίνοντας αλκοόλ και παίζοντας πόκερ.
Ο Chang έγινε έξαλλος όταν έχασε ένα pot που πίστευε πως έπρεπε να κερδίσει και αντέδρασε βρίζοντας τον dealer.
O dealer αναγκάστηκε να φωνάξει τους υπεύθυνους και όταν στο τραπέζι εμφανίστηκε η διευθύντρια ο Chang εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να της φωνάζει μπροστά στο πρόσωπό της. Τότε εισέβαλλαν οι άνδρες της ασφάλειας που τον οδήγησαν έξω από το χώρο σε έξαλλη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις Αρχές ο Chang ακόμη και όταν βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα συνέχισε να φωνάζει και να βρίζει ενώ κουνούσε ακατάπαυστα τα χέρια και τα πόδια του χτυπώντας όποιον βρισκόταν κοντά του.
Τώρα ο οξύθυμος παίχτης αντιμετωπίζει κατηγορίες για αντίσταση κατά την σύλληψη, κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο, παρενόχληση και διαταραγμένη- απροσάρμοστη συμπεριφορά. Ο Chang βρίσκεται υπό κράτηση και η εγγύηση του έχει οριστεί στα $20.000.
Το μέγεθος του pot που προκάλεσε την αντίδραση του Chang... αγνοείται! 

http://www.pokerlobby.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top