Το φυσάει και δεν κρυώνει μια 50χρονη από την Πάτρα, η οποία έκανε το λάθος να απευθυνθεί σε μέντιουμ για να λύσει τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το μέντιουμ όχι μόνο της πήρε μια περιουσία για τις υπηρεσίες του, αλλά την υπέβαλε και σε πρακτική εξάσκηση.

Εκμεταλλευόμενος την αφέλειά της και τον διακαή πόθο της να επανέλθει η σεξουαλική της ζωή, την έπεισε να κάνει έρωτα μαζί του. Ετσι, η γυναίκα συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τουλάχιστον τρεις φορές. Οσο περνούσε όμως ο καιρός και δεν έβλεπε καμία βελτίωση στο πρόβλημα που την απασχολούσε, κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και απευθύνθηκε σε μια χαρτορίχτρα, η οποία και τη συμβούλεψε να ενημερώσει τις διωκτικές αρχές.

«Με έβαζε να του γδύνομαι και μου έκανε έρωτα με σκοπό να μου λύσει το πρόβλημα» είπε η 50χρονη γυναίκα στη χαρτορίχτρα, αποκαλύπτοντάς της επίσης ότι το μέντιουμ της είχε αποσπάσει συνολικά το ποσό των 3.500 ευρώ.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και το 1994 είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό στην περιοχή και είχε προκληθεί σάλος. Υστερα από καταγγελίες γυναικών είχε αποκαλυφθεί πως ένα μέντιουμ που τότε δραστηριοποιείτο στην πόλη, εκτός από το να κάνει «μάγια» για «επιστροφή» του εκάστοτε εραστή, έλεγε στις πελάτισσές του πως για να κατακτήσουν ξανά τον αγαπημένο τους θα έπρεπε να κάνουν έρωτα μαζί του, στο πλαίσιο μιας τελετής, έτσι ώστε ο «δαίμονας του σεξ» να τις κάνει περισσότερο θερμές στο κρεβάτι και να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι γυναίκες πείθονταν και εκτός από τα χρηματικά ποσά που κατέβαλαν (μέχρι και κοσμήματα τους έπαιρνε) εξαναγκάζονταν να αποδέχονται και τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις. Η υπόθεση έφθασε στον εισαγγελέα (μετά την προβολή δύο τηλεοπτικών εκπομπών) και ο απατεώνας μέντιουμ αναγκάστηκε να σταματήσει τη δράση του και να φύγει εκτός Πατρών.

Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top