Δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» κάνει λόγο για μια σημαντική εξέλιξη στα αθλητικά νέα του καλοκαιριού, καθώς επικαλείται δηλώσεις από το περιβάλλον του Ζοσέ Μουρίνιο περί αποχώρησης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης με το τέλος της φετινής χρονιάς.


Η ολοένα και μεγαλύτερη φημολογία που θέλει τον «Special One» να έχει έρθει σε σύγκρουση με αρκετούς παίκτες του στον ισπανικό σύλλογο και να προτίθεται να αποχωρήσει, ενισχύεται από τις δηλώσεις κοντινού του προσώπου που τον εμφανίζει αποφασισμένο να φύγει από τη Μαδρίτη.

Όσο για τα προγνωστικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οι δηλώσεις στη Sun είναι σαφείς: «Ο Ζοσέ θα γυρίσει στην Τσέλσι. Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί τώρα. Ξέρει, επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία.

Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα πρώτα δύο χρόνια σε μία ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για πενήντα χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο», αναφέρθηκε διά του «εκπροσώπου» του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα αισθήματα λατρείας άλλωστε προς του πρόσωπο του από τους οπαδούς των «μπλε» είναι έκδηλα και αυτοί γνωρίζουν ότι είναι αμοιβαία.

Βασική προϋπόθεση όμως για την επιστροφή του Μουρίνιο, όπως λέγεται, είναι η «εν λευκώ» ανάθεση της ομάδας σ’ εκείνον, καθώς δεν επιθυμεί παρεμβολές του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο έργο του, οι οποίες θεωρεί ότι εμποδίζει την επίτευξη των καλυτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top