Επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το όνομα του Κάρλος Σάντσες σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία, ωστόσο αναφέρουν ότι η ομάδα που αναμένεται να αποκτήσει τον κολομβιανό μέσο της Βαλενσιέν είναι η Βαλένθια...
Το όνομα του Κάρλος Σάντσες επαναφέρουν οι Γάλλοι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Κολομβιανός μέσος της Βαλενσιέν, ο οποίος απασχόλησε τους πρωταθλητές Ελλάδας για διάστημα οκτώ μηνών ήταν μια περίπτωση, που άρεσε αρκετά στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο, η υπόθεσή του δεν «προχώρησε», λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων, που αξίωνε η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

Τώρα, λοιπόν, το όνομα του Σάντσες επανήλθε στο προσκήνιο. Με τα γαλλικά ΜΜΕ να εαναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, αλλά η ομάδα που αναμένεται να τον αποκτήσει, είναι η... Βαλένθια!

Μάλιστα, οι «νυχτερίδες» φαίνεται ότι έχουν ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Κολομβιανού, σε σημείο που τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας να τονίζουν ότι οι εκπρόσωποί του θα βρεθούν στη Βαλένθια σε λίγες ημέρες, για να υπογράψει ο πελάτης τους, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Superdeporte», στο παιχνίδι Μπορντό - Βαλενσιέν, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου είχαν βρεθεί ο σκάουτ της Βαλένθια, Μπραούλιο Βάσκεθ, αλλά και «ένας Ελληνας σκάουτ»...

πηγή: www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top