Το hack and slash αριστούργημα της πλατφόρμας iOS, Infinity Blade 2, έχει αποκομίσει  5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις από όταν πρωτοκυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου. Η αξία του franchise πλέον είναι στα 30 εκατ. δολάρια συμπεριλαμβανομένων του βιβλίου, του soundtrack και φυσικά του παιχνιδιού, σύμφωνα με την Epic.


Στις 14 Δεκεμβρίου, το Infinity Blade λέγεται πως ήταν η ταχύτερα και μαζικότερα λαμβανόμενη εφαρμογή, αφού εκτιμάται ότι είδε εισπράξεις 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγες μόνες μέρες.

Το παιχνίδι είναι χτισμένο στην τεχνολογία Unreal Engine 3 της Epic και αποτελούσε ένα από τα πρώτα παραδείγματα του πόσο ισχυρό είναι το τσιπ γραφικών της Apple, A6, συγκριτικά ακόμα και με κονσόλες.

Προηγούμενα οι mobile πλατφόρμες χαρακτηρίζονταν από παιχνίδια φτωχών παραγωγών μικρών ή ανεξάρτητων εταιρειών. Τώρα με τα νούμερα να αγγίζουν τόσο αξιοπρόσεχτους αριθμούς για ένα ένα mobile game, αρχίζει να φαίνεται ότι η πλατφόρμα πλέον έχει ωριμάσει και ότι μπορούμε να περιμένουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και «προϋπολογισμών».

proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top