Λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους και αυτές περιλαμβάνουν εκτός από τα γνωστά «μπαμ» και ορισμένα… λαυράκια.


Οι υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται ο Ολυμπιακός είναι λίγο έως πολύ γνωστές και περιλαμβάνουν παίκτες όπως ο Φορμίκα της Μπλάκμπερν και ο Μασάδο της Τουλούζ. Ωστόσο, πέρα από περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μεταγραφικά «μπαμ», ο Θρύλος εξετάζει και… έξυπνες βόμβες.

Ήδη στον Ολυμπιακό έχουν κάνει τις επαφές τους με παίκτες που ενδιαφέρουν και φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Τον Χάρις Μεντούνχανιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Τυνήσιο Γιουσέφ Μσακνί της Εσπεράνς και τον Βραζιλιάνο Έντερσον της Λιόν.

Ο Βόσνιος χαφ, Μεντούνχανιν, που έχει σκοράρει και εναντίον του Ολυμπιακού, είναι ένας παίκτης που ήδη έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον ιταλικών και γερμανικών συλλόγων όπως και της προσεχούς αντιπάλου του Θρύλου στο Europa League, Ρούμπιν Καζάν. Ο 26χρονος διεθνής άσος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ισραήλ με τον σύλλογο του Τελ Αβίβ να ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδεσμεύσει, την ώρα που το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2014.

Ο 21χρονος Γιουσέφ Μσακνί πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική Τυνησίας στο Κόπα Άφρικα και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Εσπεράνς. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2013!

Τέλος, ο 26χρονος Βραζιλιάνος χαφ, Έντερσον, το όνομα του οποίου έχει «ξαναπαίξει», παραχωρείται από τη Λιόν καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, όμως έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ.

Παράλληλα, για τη θέση του μεσοεπιθετικού ακούγονται τα ονόματα των Καλού Ούτσε (ελεύθερος από την Ξαμάξ), του Μεξικανού Κάρλος Βέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και του Αυστραλού Μπρετ Χόλμαν της Αλκμάαρ…

πηγή: www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top