Έχει πραγματικά συγκλονίσει όχι μόνο την Κρήτη αλλά το πανελλήνιο η υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Σειραγάκη εκπαιδευτικού της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης…


αλλά και προπονητή μπάσκετ παιδικών και εφηβικών τμημάτων…
Δωδεκάχρονα έως και 15χρονα παιδιά ήταν παραδομένα σε έναν άνθρωπο με άρρωστη και διαστροφική προσωπικότητα που είχε καταφέρει να τα κάνει υποχείριο του και να τα μυήσει στο αρρωστημένο πάθος του δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι μόνο έτσι θα γίνουν άριστοι αθλητές.
Η οργή όλων είναι μεγάλη και εκφράζεται και μέσω του Facebook όπου τα μηνύματα κατακραυγής διαδέχονται το ένα το άλλο…
Διαβάστε μερικά από αυτά:
«Δε σεβάστηκες τις τόσες αθώες παιδικές ψυχούλες!!! Δε σεβάστηκες τα δύο αγγελούδια σου!!! Δε σεβάστηκες τη σύντροφο της ζωής σου που σε αγάπησε, σε πίστεψε, σε λάτρεψε!!! Δε σεβάστηκες μία ολόκληρη κοινωνία που σε είχε σαν πρότυπο!!! Δε σεβάστηκες Νίκο, τον ίδιο σου τον εαυτό!!!»
Και στην σελίδα του star.gr τα μηνύματα των αναγνωστών είναι πολλά…
«Τι τακτικό ανακριτή και μ….. πετάχτε τον μέσα να τον ρημάξουν για να δει τι έκανε τόσο καιρό. Τι νόμοι και μαλακίες. Δώστε τον στους γονείς αυτών των παιδιών τον μαλα..»
«Να πως μπορούν να ζουν σε αυτό τον κόσμο αυτά τα κτήνοι. Πώς μπόρεσε και πλήγωσε τις ψυχές των παιδιών θεέμου. Εσύ που τα βλέπεις όλα δώσε σε αυτόν τον κύριο αυτό που του αξίζει. Όσες ψυχές έκανε να πονέσουν τόσα να πάθει και να πονέσει δέκα φορές περισσότερο»
«Ευνουχισμό και άμεσα»
«Άνθρωπος? Μπα δεν νομίζω»
Ο κατηγορούμενος Νίκος Σειραγάκης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Κατά την απολογία του, πάντως, παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες επιχείρησε να δικαιολογήσει ως μια διαδικασία «μύησης» για την ολοκλήρωση των νεαρών.
Star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top