Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν αγανακτισμένοι φιλόζωοι προσπάθησαν να λιντσάρουν έναν Αλβανό ο οποίος προσήχθη με την κατηγορία πως βασάνισε και σκότωσε με βαριοπούλα δύο σκυλιά.

Όπως λένε οι πληροφορίες, τα τρία σκυλιά μπήκαν σε ένα δικό του οικόπεδο και κυνήγησαν μία κότα. Όταν τα εντόπισε ο Αλβανός, τα στρίμωξε σε μία αποθήκη και τα χτύπησε με βαριοπούλα.
Ο ένας σκύλος κατάφερε να ξεφύγει όμως τα άλλα δύο υπέστησαν σοβαρότατα τραύματα, καθώς τους έσπασε τα κρανία, αλλά και πολλά κόκκαλα. Γείτονες τον είδαν αλλά μόλις τελείωσε το «έργο» του, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως απείλησε όλη την γειτονιά να μην μιλήσουν.
Εχθές προσήχθη στα δικαστήρια όπου μετά από διαδικτυακό κάλεσμα παρευρέθηκε πλήθος κόσμου να τον αποδοκιμάσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο οι φίλοι του κατηγορουμένου επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία για να αποτρέψουν να μαγνητοσκοπηθούν οι εικόνες.
Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, προσπάθησαν μάλιστα να τον λιντσάρουν, αλλά ο κατηγορούμενος προστατεύθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ, τελικά όμως κάποιοι κατάφεραν και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 9η Ιανουαρίου, ενώ οι φιλόζωοι προσπάθησαν να ξυλοκοπήσουν και τους φίλους του κατηγορουμένου οι οποίοι είχαν επιτεθεί πιο πριν στους δημοσιογράφους.
skylos kakopoiisi Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του  Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα
kakopoiisi skylos Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του  Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα



ierosagon

4 σχόλια:

  1. i katagwgi tou den paizei rolo.... Yparxoun polloi ekgefalika katestramenoi ellines pou vgazoun ta coblex tous sta zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai ma kai pali ena zontano plasma einai dn prepi na kanoume tetia pragmata se zwh upotithetai ota ta zwa einai fulh mas kai oti dn prepi na kanoume tetia pragamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gamw thn panagia tous osoi kanoun tetoia enan petixa mia fora kai pige nosokomeio..na pethounoun oloi osoi kanoun tetoia sta skilakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top