Αφιέρωμα στις επιδόσεις του Μάρκο Πάντελιτς στη Bundesligaέκανε το γερμανικό σάιτ transfermarkt, το οποίο μάλιστα κοστολογεί τον Σέρβο «φονιά» με 4,5 εκ. ευρώ στα 33 του χρόνια!
Τα κατορθώματα του Μάρκο Πάντελιτς με τη Χέρτα Βερολίνου είναι εντυπωσιακά και το transfermarktτα υπενθυμίζει: 56 γκολ και 26 ασίστ σε 139 ματς πρωταθλήματος! Οι επιδόσεις του είναι αρκετές για να τον χαρακτηρίσουν ως ένα από τα μεγάλα κανόνια του γερμανικού πρωταθλήματος την τελευταία δεκαετία και το σχετικό θέμα έρχεται ως… φυσικό επακόλουθο.

«Όπου και να αγωνίστηκε απέδειξε ότι είναι ένας προικισμένος σκόρερ και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 9 γκολ και δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του», αναφέρει αρχικά το σχετικό κομμάτι και συνεχίζει: «Το συμβόλαιο του Μάρκο Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό λήγει το 2012, ενώ η αγοραστική του αξία στην παρούσα φάση είναι 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Σέρβος επιθετικός έχει χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του και υπάρχει το ερώτημα, αν μπορεί αυτά να τα περάσει σε ένα από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».


Βεβαίως, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της αναφοράς στην τιμή του, αφού πρόσφατα γράφτηκε στην Ισπανία ότι ο 33χρονος φορ αποτελεί στόχο της Λεβάντε.


www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top