Μπήκαν οι υπογραφές στο μνημόνιο συμφωνίας από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Τζίγκερ» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα.


Από αύριο, θα αρχίσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου. Θα οριστεί επίσης η νέα Γενική Συνέλευση (28 ή 29 Νοεμβρίου) παρουσία του μεγαλομετόχου πλέον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο πρίγκιπας έχει δεσμευτεί ότι θα βάλει άμεσα 15 εκατ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί σε τράπεζα και θα συνδεθεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα μπορούν να «απεγκλωβιστούν» όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Τσάκας: «Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό»

«Για 100% καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό» μίλησε στον «Sentra 103,3» ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας (που αξίζει να αναφερθεί ότι βρέθηκε και στον αγώνα πόλο του ΠΑΟ και τα είπε με τους παίκτες) μετά την υπογραφή του MoU. «Από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα.

 Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα.

 Στη ΓΣ θα πάμε να δώσουμε το 'παρών' και λέμε 'ναι' στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν».

 Την άλλη εβδομάδα (σ.σ.: ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ) και θα κάτσει έξι μέρες.

Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση».



http://briefingnews.gr/athlitismos/item/9011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top