Σε ησυχία δεν αφήνει την Ντόρτμουντ η Άρσεναλ καθώς μετά τον Μάριο Γκέτσε πλέον ο Βενγκέρ θέλει τον σκόρερ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στη Βεστφαλία, Κέβιν Γκροσρόιτς.
Σκάουτερ για να κατασκοπεύσει παίκτες και ομάδες είχε στείλει ο Αλσατός στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας και Γερμανίας.
Συνεχίζονται τα... πάρε-δώσε μεταξύ Ντόρτμουντ και Άρσεναλ για τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός καθώς μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να γίνει κάτοικος Λονδίνου ο 19χρονος Γκέτσε, η προσοχή των «κανονιέρηδων» στράφηκε στον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό του, Γκροσκρόιτς.

Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ είχε στείλει στο παιχνίδι της Βεστφαλίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ντόρτμουντ σκάουτερ για να κατασκοπεύσει τις δύο ομάδες αλλά παράλληλα και να δει από κοντά μεταγραφικούς στόχους και πέραν του Μάριο Γκέτσε που έχει ξεχωρίσει από το καλοκαίρι στο μπλοκάκι των «κανονιέρηδων» καταγράφηκε και το όνομα του Κέβιν Γκροσκρόιτς που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος διεθνής επιθετικός άρεσε ιδιαίτερα στον Βενγκέρ και δεν αποκλείεται να καταθέσει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο επίσημη πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του Λονδρέζων, αφού τελικά δεν μπόρεσε να φέρει στην ομάδα τον συμπαίκτη του, Μάριο Γκέτσε.

Από τη μεριά του ο παίκτης φέρεται να δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει κάτοικος Λονδίνου όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Βρετανία με τίτλο «ελάτε να με πάρετε». Το γεγονός άλλωστε πως η Άρσεναλ είναι αντίπαλος της ομάδας του στον όμιλο του Champions League δεν φαίνεται να τον πτοήσει ιδιαίτερα. «Αν φύγω από τη Ντόρτμουντ θα ήθελα να πάω στην Αγγλία και η Άρσεναλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα» τόνισε.

www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top