Η είδηση του σφραγίσματος επιταγής από τον Κουμορτζί μόνο αδιάφορους δεν άφησαν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το εκτός προγραμματισμού «μπάσιμο» για τον Γκανέζο.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου είναι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στους Κυανέρυθρους και αφού εξάντλησε την υπομονή του σφράγισε ακάλυπτη επιταγή της ομάδας της Νέας Σμύρνης για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.
Παράλληλα, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε προσφυγή ώστε να πάρει την ελευθέρας του, και γι΄αυτό το λόγο θα έχει ραντεβού την Τρίτη με άνθρωπο της διοίκησης. Η εξέλιξη αυτή γυάλισε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Γκανέζο άσο, ωστόσο με την υπάρχουσα κατάσταση δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει τον παίκτη από τον Πανιώνιο.
Με τα νέα δεδομένα όμως όλα αλλάζουν, και παρά το γεγονός ότι μία τέτοια κίνηση ήταν εκτός προγραμματισμού, στον Δικέφαλο θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα για να βρεθεί τρόπος να υπάρξουν κάποια χρήματα που να προσφέρουν στον Κουμορτζί για να τον πάρουν στην Τούμπα.
Βέβαια, για τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες. Στο παρελθόν ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως ποτέ να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση (αν και το όνομά του έπεσε στο τραπέζι την προηγούμενη σεζόν αντί του Μανιάτη), αλλά υπάρχουν και αρκετοί σύλλογοι από τη Γαλλία που τον έχουν στην λίστα τους. Το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε υπήρχαν ομάδες από Γαλλία και Βέλγιο που ζήτησαν από τον Πανιώνιο να τους τον παραχωρήσει για δοκιμή (οι Νεοσμυρνιώτες δεν δέχτηκαν), ενώ είχε ακουστεί έντονα και το όνομα της Μονακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top