Αν θέλετε να πληρώσετε για να κάνετε τον Ταρζάν ή να γίνετε για μια νύχτα Εσκιμώος, δείτε τα παρακάτω ξενοδοχεία. Είναι τα 10 πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου!

1. Ice Hotel (Σουηδία)

Με θερμοκρασία -8 βαθμών Κελσίου μέσα στα δωμάτια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα σας ζεστάνει το ειδικά σχεδιασμένο sleeping bag...! Αν θέλετε πάντως δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας...
2. Poseidon Undersea Resort (Νησιά Φίτζι)

Το ξενοδοχείο αυτό είναι «βυθισμένο» δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια, και το 70% των σουιτών είναι υπενδεδυμένο με ειδικές τζαμαρίες για να μπορεί ο επισκέπτης να έχει ατελείωτη θέα στο βυθό. Φανταστικό έτσι?
3. Gamirasu Cave Hotel (Τουρκία)

Το ξενοδοχείο Gamirasu είναι χτισμένο σε μια σπηλιά μέσα σε ηφαιστειογενή βράχο, και παλιότερα ήταν Βυζαντινό μοναστήρι.
4. Old Jail Mount (Αυστραλία)

Τι θα λέγατε να περάσετε μια νύχτα στη φυλακή? Όχι βέβαια ως κρατούμενος αλλά ως ενοικιαστής δωματίου! Κοιμάστε σε κανονικά κελιά με την τουαλέτα μέσα στο δωμάτιο και τρως στο «εστιατόριο» των κρατουμένων.
5. Capsule Inn (Ιαπωνία)

Το πρωτότυπο ξενοδοχείο του Τόκιο αντί για υπερπολυτελή σουίτα προσφέρει την εμπειρία του ύπνου μέσα σε πλαστικές κάψουλες που διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, ακόμα και ξυπνητήρι(!)
6. Green Magic Treehouses (Ινδία)

Χτισμένα μέσα σε δάσος και εξ’ ολοκλήρου επάνω σε ψηλά δέντρα, τα σπίτια του Green Magic Treehouses προσφέρουν όλες τις βασικές ανέσεις συν ανεμόσκαλα, σε περίπτωση που ξυπνήσει μέσα σας ο Ταρζάν. Βέβαια να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει ηλεκτρισμό αλλά αυτό μπορεί να αποδειχτεί και...ρομαντικό!
7. Exploranter (Βραζιλία)

Το κινούμενο ξενοδοχείο Exploranter, με βάση το Σαο Πάολο, ξεναγεί τους πελάτες σε Βραζιλία, Χιλή και Αργεντινή. Σας γλιτώνει από τον κόπο να κλείνετε διαφορετικά δωμάτια σε κάθε μέρος, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, μπάνια και 28 κρεβάτια.
8. Woodlyn Park Motels (Νέα Ζηλανδία)

Στα Woodlyn Park Motels έχεις τρεις επιλογές: να περάσεις τη νύχτα σε βαγόνι τρένου του 1950 ή ως επιβάτης αεροπλάνου τύπου Bristol Fighter. Αν είσαι φαν του Τόλκιν, μπορείς να μείνεις σε σπιτάκι πανομοιότυπο των χόμπιτ, χτισμένο στην άκρη ενός βουνού.
9. McMenamins Kennedy School Hotel (Η.Π.Α.)

Το παλιό δημοτικό σχολείο έχει μετατραπεί σε ξενώνα και κάθε δωμάτιο θυμίζει σχολική αίθουσα, με μαυροπίνακα, κιμωλίες κι όλα τα κομφόρ!
10. Woodpecker Hotel (Σουηδία)

Η κατοικία του τρυποκάρυδου, συγκαταλέγεται στα πιο μικρά ξενοδοχεία του κόσμου αφού μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα άτομο ή ζευγάρι στο ένα και μοναδικό σπίτι του!


sportygossip

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top