«Ζεστό χρήμα» εισρέει στα ταμεία του Δήμου Πάφου μετά τη χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου να εγκρίνει...
την οικοδομική άδεια για την τεράστια ανάπτυξη του ΚingsΜall, που ανεγείρεται στην Κάτω Πάφο.

Η έγκριση της οικοδομικής άδειας για τον εμπορικό πολυχώρο, που θα είναι ο μεγαλύτερος στην Κύπρο, μεταφράζεται σε ένα τέλος 300 χιλιάδων ευρώ που θα καταβληθούν από την ιδιοκτήτρια κοινοπραξία του έργου, Αristo Developersκαι Αthiainitis, στον Δήμο Πάφου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε χθες το μεσημέρι και αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της οικοδομικής άδειας για το έργο, εκτιμώντας ότι τόσο το ποσό που βάσει της νομοθεσίας θα καρπωθεί ο Δήμος Πάφου για την άδεια, όσο και τα γενικότερα οφέλη που θα προκύψουν στην οικονομική δραστηριότητα της πόλης από την ολοκλήρωση του έργου, το καθιστούν το σημαντικότερο σε εξέλιξη έργο υποδομής στην επαρχία Πάφου σήμερα.
Είναι χαρακτηριστικό της σημασίας της χθεσινής εξέλιξης ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της δημοτικής αρχής, οι 300 χιλιάδες ευρώ που θα εισπραχθούν για τη συγκεκριμένη ανάπτυξη είναι κατά πολύ περισσότερες αθροιστικά από όλες τις άλλες εισπράξεις του Δήμου Πάφου από έκδοση αδειών οικοδομής κατά τους έντεκα αυτούς μήνες του 2011.

Ο εμπορικός πολυχώρος ΚingsΜall ανεγείρεται στη συμβολή των λεωφόρων Αποστόλου Παύλου και Τάφοι των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο, σε μια τεράστια έκταση που ανήκε στην εταιρεία ΚΕΟ.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/300000-ings-all.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top