Στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, από σήμερα Παρασκευή 4/11 μέχρι και την Κυριακή 6/ 11, σου δίνονται τρεις άχαστες ευκαιρίες. Να ξεφύγεις λίγο από τη θανατηφόρα μιζέρια των ημερών, να μάθεις πράγματα για το σεξ που δεν ήξερες (υπάρχουν πολλά τέτοια) και να σώσεις τη σχέση σου μια για πάντα.


Διάβαζα τις προάλλες στο Time (δεν το λες και περιοδικό του συρμού) ότι ένα από 10 προϊόντα που αγοράζονται περισσότερο εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι τα προφυλακτικά. Όχι (μόνο) γιατί τα ζευγάρια σκέφτονται σε ποιον κόσμο θα φέρουν τα παιδιά τους και προσέχουν, αλλά απλά γιατί μια από τις τελευταίες δωρεάν χαρές που μας έχουν απομείνει πλέον είναι το σεξ. Εντάξει, πληρώνεις για τα προφυλακτικά. Αλλά μέχρι εκεί.

Το 1ο Athens Erotic Festival έρχεται να βάλει το κερασάκι στην τούρτα που “παρασκεύασε” το Athens Erotic Dream το Μάιο συγκεντρώνοντας πάνω από 60.000 θεατές. Όχι μόνο άντρες, αφού και οι γυναικοπαρέες ήταν αρκετές και τα ζευγάρια ακόμα περισσότερα. Άσε λοιπόν τα ταμπού στο σπίτι (οι 60.000 είναι ένα νούμερο που σε πείθει ότι δεν είσαι ο μόνος που “ψηφίζει” σεξ και τα παρελκόμενα), πάρε τη φίλη σου (πρώτη επιλογή) ή τον κολλητό σου και μην χάσετε ένα φεστιβάλ-σεμινάριο για το σεξ που δεν έχεις ανακαλύψεις ακόμα. Έτσι κι αλλιώς, 1 από τους 2 σας δεν πληρώσει καν εισιτήριο.

Το MEN 24 μάζεψε τους λόγους που αυτό το ΠΣΚ μια βόλτα από το κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο μοιάζει με επιτακτική ανάγκη:

Το ίδιο βράδυ, θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Είναι φύσει αδύνατο να περάσεις μερικές ώρες σε έναν χώρο με καυτά sex shows, με τρισδιάστατες προβολές ερωτικών ταινιών, με τις πιο διάσημες πορνοστάρ της χώρας να κυκλοφορούν “ελεύθερες” και με τα strip shows να διαδέχονται το ένα το άλλο και εσύ απλά να γυρίσεις σπίτι και να δεις άλλο ένα επεισόδιο Modern Family. Τουλάχιστον όχι πριν κάνεις ένα μίνι μαραθώνιο σεξ με αυτά που έμαθες μέσα στη μέρα.

Θα καταλάβεις γιατί τα sex toys μεταφράζονται “ερωτικά βοηθήματα”

Στο 1ο Athens Erotic, τα περίπτερα με τα sex toys παντός σχεδιασμού, χρήσης και χρώματος θα σε κάνουν να σκεφτείς αμέσως αν έχεις αρκετά λεφτά μαζί σου για μερικές χρήσιμες αγορές. Πριν αγοράσεις, βέβαια, οι άνθρωποι του φεστιβάλ θα σιγουρέψουν ότι έχεις καταλάβει πώς χρησιμοποιούνται. Μην κολλάς, θα δεις τόσα
καινούργια σχέδια. Λογικό να μην ξέρεις τη χρήση και τη χρησιμότητα του καθενός.

Εσύ, η φίλη σου και τα ταμπού σας θα πάρουν δρόμους χωριστούς

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη σεξουαλική σας ζωή μετά από ένα φεστιβάλ που έχει ως σημαία το μότο “all is fair in love -σκέτο”. Ακριβώς γιατί όλα επιτρέπονται στον έρωτα, ακόμα κι αυτά που σου έχει ξεκαθαρίσει η φίλη σου ότι δεν κάνει στο κρεβάτι. Ή κάπου αλλού. Γιατί, ως γνωστόν, όταν δεις κάποιον άλλο να κάνει (και να διασκεδάζει με) κάτι που δεν τολμάς, αρχίζεις να αναθεωρείς. Σε διαβεβαιώ ότι πολυχώροι όπως το Nirvana Swingers Club ή το Jacuzzi Erotic Show του φεστιβάλ θα σας βάλουν πονηρές ιδέες στο μυαλό. Καλό είναι αυτό, μην ανησυχείς.

Η σχέση σου θα πάρει την 6η, την 7η και την 8η δόση μαζί

Το σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο σε μια σχέση, άρα και το κακό σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο σε έναν χωρισμό. Το 1o Athens Erotic Festival θα δώσει την ευκαιρία σε σένα και τη φίλη σου να αντιληφθείτε ότι οι “υπηρεσίες” που προσφέρει ο ένας στον άλλο στο κρεβάτι είναι ελλιπείς και ότι οι κίνδυνοι, ήτοι αγόρια και κορίτσια που χαίρονται το σεξ και δεν έχουν ταμπού, είναι πολλοί εκεί έξω. Το σοφότερο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε από αυτούς και να τους μιμηθείτε. Δεν θα σας κοστίσει σχεδόν τίποτα.

Το BDSM ανοίγει νέους ορίζοντες απόλαυσης

“Ό,τι αξίζει, πονάει”, δε λέει το ρητό (κι ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ νομίζω); Τα BDSM act shows του
φεστιβάλ θα σου λύσουν όλες τις απορίες γύρω από το θαυμαστό κόσμο του “σαδομαζοχισμού”. Άσε
που αν θέλετε, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και μερικώς τις αντοχές σας (στο κερί για παράδειγμα). Το
φεστιβάλ προσφέρει εμπειρίες ανεκτίμητης, με αντίτιμο πολύ περιορισμένης αξίας.

Η so sexy Πηνελόπη Αναστασοπούλου live με τους Mamacita on Fire

Το Σάββατο 5/11 στο live stage του φεστιβάλ, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα ξαναδείξει ότι ο Θεός
της χάρισε απλόχερα κι άλλα προσόντα εκτός από τα προφανή. Οι Mamacita on Fire με frontwoman
την Πηνελόπη θα τα σπάσουν on stage για άλλη μια φορά. Εξάλλου, το φεστιβάλ δίνει μεγάλη
βαρύτητα και στο μουσικό κομμάτι (σοφά πράττει), αφού εκτός των Mamacita, live θα εμφανιστούν και
τα Κόκκινα Χαλιά την Κυριακή 6/11. Κατά τ' άλλα, το μουσικό κομμάτι συμπληρώνεται με πολλούς και
γνωστούς guest djs.

Και για να δεις πόσο σε φροντίζουμε μπορείς να αγοράσεις το εισητήριο σου από το DealiN και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πιστεύεις ακόμα ότι έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις αυτό το ΠΣΚ.


EROTICA BACKSTAGE 2010 (Full HD 1080p) by PamkillerGR

http://www.men24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top