Όποιος βιάστηκε να ξεγράψει τον ΠΑΟΚ όταν έγινε η κλήρωση του Europa League καλά θα κάνει να αναθεωρήσει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε σαν... σίφουνας από το Δουβλίνο επικρατώντας 3-1 της Σάμροκ Ρόβερς για την 4η αγωνιστική των ομίλων και μαζί στην κορυφή του γκρουπ! 



Μεγάλη εμφάνιση από τους Θεσσαλονικείς που είχαν για πρωταγωνιστή τον Σαλπιγγίδη (7', 38'), ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε την ασίστ στο τέρμα του Φωτάκη (36'). Μείωσαν με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντένεχι (51') οι Ιρλανδοί, αλλά μάλλον είναι τυχεροί που δεν έχασαν με ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Πολύ καλό ματς και από τον Βιεϊρίνια που είχε δύο δοκάρια. 

O ΠΑΟΚ κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού ναι μεν μοιάζει και είναι δύσκολο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» -έστω κι αν η Τότεναμ παρουσιαστεί με τα… δεύτερα- ωστόσο την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ρούμπιν, η οποία στο άλλο σημερινό ματς του ομίλου, νίκησε 1-0 τους Άγγλους στο Καζάν. 

Βαθμολογία 1ου ομίλου: 

1. ΠΑΟΚ 8 (7-4) 
2. Ρούμπιν 7 (6-3) 
3. Τότεναμ 7 (4-2) 
4. Σάμροκ 0 (3-11) 

3η αγωνιστική: 

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ 1-0 
(55’ Νάτσο) 

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 
(51’ Ντένεχι-7’, 38’ Σαλπιγγίδης, 36’ Φωτάκης) 

Επόμενη αγωνιστική (30/11): 

Τότεναμ-ΠΑΟΚ 
Ρούμπιν Καζάν-Σάμροκ Ρόβερς 


 
Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μοσχας για τους ομίλους του Europa League και ηττήθηκε με 3-1. Η Ένωση κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φαίνεται πως έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Το σκορ για τη Λοκομοτίβ άνοιξε ο Γκλουσάκοφ στο 50' λεπτό. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο στο 61' λεπτό.

Η Λοκομοτίβ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Αραπατζή, και ο Μαϊκόν έγραψε το 2-1 στο 72' λεπτό, ενώ ο Ιγκνατίεφ έκανε το τελικό 3-1, με στομική ενέργεια στο 80' λεπτό.






sport-fm.gr-newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top