Σε άγριο καυγά φέρεται να εναπλάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον άλλοτε εκδότη της εφημερίδας Στο Καρφί, Γ. Ταμπακόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μεζεδοπωλείο.

Όπως αναφέρει το blog fimotro, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε το Σάββατο στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Άσπρο Πιάτο» μαζί με την παρέα του, όπου διασκέδαζε ακούγοντας γνωστό Κρητικό λυράρη, ενώ ο Ταμπακόπουλος ήταν λίγο πιο δίπλα.
Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, φέρεται να του ζήτησε το λόγο για τα χρήματα που του είχε δώσει για λογαριασμό τρίτων και τα οποία ουδέποτε ο Ταμπακόπουλος είχε αποδώσει!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ταμπακόπουλος πέραν των μισθών που λάμβανε από τον Β. Μαρινάκη κατά την περίοδο που ήταν εκδότης στο συμφερόντων Β. Μαρινάκη Στο Καρφί, εισέπραττε επί μήνες, άλλα 6.000 ευρώ καθαρά το μήνα! Μόλις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε τα ρέστα από τον γνωστό δημοσιογράφο, ο Ταμπακόπουλος απείλησε να βγάλει όπλο από το τσαντάκι το οποίο είχε μαζί του!
Μόλις οι άνδρες της Ασφάλειας του Β. Μαρινάκη είδαν την κίνηση τον απώθησαν χωρίς να τον χτυπήσουν. Στην συνέχεια, ο Ταμπακόπουλος πήγε στο Α.Τ. της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατά του Β. Μαρινάκη. Ο γνωστός εφοπλιστής θα απαντήσει με μήνυση που καταθέτει σήμερα για ψευδή καταμήνυση.
Πηγή: fimotro.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top