Το ερωτικό σκάνδαλο του Ράιαν Γκιγκς με την γυναίκα του αδερφού του δεν λέει να αφήσει τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ησυχία. Το νέο επεισόδιο του σίριαλ παίχτηκε στους δρόμους της αγγλικής πόλης, όπου ο Γκιγκς με τη γυναίκα του έπεσε πάνω στην Νατάσα και έγινε του...
Γκιγκς.

"Δεν είσαι τίποτα από μία γαμ.. π......", φώναξε η Στέισι στη Νατάσα Γκιγκς (παντρεμένη με τον αδερφό του Ράιαν, Ρόντρι), με τον 37χρονο άσο να παίρνει τη σκυτάλη:
"Είσαι υπερήφανη για τον εαυτό σου; Ελπίζω να πληρώθηκες αρκετά. Αντιλαμβάνεσαι ότι διέλυσες δύο οικογένειες", φώναξε στην πρώην ερωμένη του.

"Αυτό το είχες κάνει ήδη εσύ αρκετό καιρό πριν", ήταν η απάντηση της Νατάσα, με την θρυλική φιγούρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να της επιτίθεται και πάλι:
"Συνειδητοποιείς ότι δεν νοιάστηκα καθόλου για σένα, ήταν μόνο σεξ για μένα. Πούλησες την ιστορία μόνο και μόνο για τα λεφτά.

Πίστευες πραγματικά ότι είχα αισθήματα για σένα; Ξέρω που πήγε μέρος των χρημάτων που κέρδισες από τις αποκαλύψεις που έκανες. Στα νέα σου βυζιά!".


Sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top