Ο παρατηρητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω, αφού στην έκθεσή του σημείωσε τα πάντα, με αποτέλεσμα ο Άρης να κινδυνεύει με βαρύτατο πρόστιμο και ίσως τιμωρία μιας αγωνιστικής.


Τα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης φυσικά και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως και των περισσοτέρων ΠΑΕ του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η σημερινή εικόνα της έδρας του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να την φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.
O παρατηρητής του ντέρμπι έχει σημειώσει τα πάντα μέσα στην έκθεσή του, τόσο για τις… βόλτες των κίτρινων οπαδών γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και για τις επιθέσεις στην σουίτα που φιλοξενήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, τα αμέτρητα καπνογόνα, πυροτεχνήματα και άλλα.
Πράγμα που σημαίνει βαρύτατο πρόστιμο (που μπορεί να φτάσει μέχρι και 350.000 ευρώ), σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα και ενδεχομένως τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, αν τελικά συμβεί και αυτό, ο Άρης θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ακόμη λιγότερα έσοδα μια και το παιχνίδι με τους Πειραιώτες λογικά θα ήταν sold out…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top