Ποιος θέλει να τελειώσει μία σχέση όταν αυτή κρίνεται άκρως επιτυχημένη; Ο Κάρλε Πουγιόλ σίγουρα όχι που ζητά από τον Πεπ Γκουαρντιόλα την παραμονή του στο «Καμπ Νου» και μετά το καλοκαίρι.

Κάπου εκεί είναι που λήγει το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού με τους «μπλαουγκράνα» και οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί ακούγονται πιο δυνατά από ποτέ.

Το στοίχημα όλων στην ομάδα της Καταλονίας είναι να διαψεύσουν όσα λέγονται, έχοντας βέβαια πείσει προηγουμένως τον Γκουαρντιόλα να αγνοήσει το φλερτ των υποψήφιων μνηστήρων και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο ανανέωσης, παρότι τα προγνωστικά λένε ότι ήδη φοράει τις προπονητικές φόρμες της Ίντερ.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν το αποφασίσει αλλά πρέπει να ξέρει ότι εμείς τον θέλουμε να μείνει. Αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εμάς», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός που πλέον είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί ξεπερνώντας με επιτυχία το δύσκολο στάδιο του τραυματισμού του.

«Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι, γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε ακριβώς τι έχω και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Κάναμε τα πάντα και αποτυγχάναμε συνεχώς», σχολίασε, αποκαλύπτοντας συγχρόνως ότι πέρασε από το μυαλό του ακόμη και η σκέψη της αποχώρησης από τα γήπεδα.

Έκτοτε ωστόσο έχει αγωνιστεί κανονικά τέσσερις φορές με τη στολή της Μπαρτσελόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top